Anasayfa Haber Bülten LG CineBeam Qube 4K Projektör Tanıtıldı

LG CineBeam Qube 4K Projektör Tanıtıldı

LG CineBeam Qube 4K Projektör

LG Electronics (LG), en yeni yaşam tarzı projektörü olan benzersiz LG CineBeam Qube’u (model HU710PB) tanıtıyor. Yeni 4K modeli, kapalı bir alanı hızlı bir şekilde sinema salonuna dönüştürebiliyor ve 360 derece dönebilen kullanışlı bir tutamağa sahip kompakt ve hafif bir tasarıma sahip. LG’nin projeksiyon çözümü aynı zamanda şık bir iç mekan aksesuarı olarak da hizmet veriyor ve göz alıcı minimalist estetiği odaya modern bir sofistike dokunuş katıyor.

LG CineBeam Qube, mevcut en küçük projektörlerden biri olmasına rağmen, 120 inç boyuta kadar 4K UHD (3.840 x 2.160) çözünürlüklü görüntüler yansıtabilen güçlü bir performans sergiliyor. RGB lazer ışık kaynağı ve LG’nin en son görüntü iyileştirme teknolojileriyle donatılan yeni model, 450.000:1 kontrast oranı ve DCI-P3 renk gamının yüzde 154’ünü kapsayan olağanüstü net ve keskin görüntüler sunuyor.

CineBeam Qube’un renk hassasiyeti, filmlerin ve diğer içeriklerin, her sahneye derinlik ve canlılık katan zengin renkler ve derin siyahlarla, yaratıcılarının amaçladığı gibi görüntülenmesini sağlıyor. Ayrıca LG’nin premium 4K projektörü, her seferinde mükemmel bir izleme deneyimi için görüntü yerleşimini ve boyutunu otomatik olarak optimize eden bir otomatik odaklama özelliğine sahip Otomatik Ekran Ayarı ile birlikte sunuluyor.

LG webOS 6.0 ile çalışan CineBeam Qube, sezgisel kontrol ve Netflix, Disney+, Prime Video ve YouTube gibi çeşitli akış hizmetlerine kolay erişim sağlıyor.* İçerik tüketimi için kullanılmadığında, kullanıcılar projektörün görüntü eşleme işlevini açabiliyor ve mekanlarının ambiyansını geliştiren büyüleyici dijital görüntülerin keyfini çıkarabiliyorlar.

LG Electronics İş Çözümleri Şirketi Başkan Yardımcısı ve BT İş Birimi Başkanı YS Lee, “Büyük ve küçük alanlar için harika olan LG CineBeam Qube, tüketicilerin yeni bir projeksiyon çözümü seçerken aradıkları tüm özelliklere sahip benzersiz bir yaşam tarzı projektörüdür” dedi ve ekledi “LG’nin yenilenen projektör serisi, olağanüstü uzamsal entegrasyon ve çok yönlülüğün yanı sıra sürükleyici, sinematik izleme deneyimleri sunan, yaşam tarzını zenginleştiren bir dizi cihaz sunu- yor.”

Ziyaretçiler, 9-12 Ocak tarihleri arasında CES standında (#16008, Las Vegas Convention Center) şirketin en son yenilikleriyle birlikte LG CineBeam Qube’u deneyimleyebilirler.

Özellikler:

  LG CineBeam Qube (HU710PB)
Çözünürlük UHD (3,840 x 2,160)
Parlaklık 500 ANSI Lumens
Kontrast Oranı 450,000:1
Boyut (G x D x Y) 80 x 135 x 135 mm
Ağırlık 1.49 kg
Işık Kaynağı Laser (RGB)
Projeksiyon Objektifi Ekran Boyu 50 – 120 inches
Throw Ratio (Min.) 1.2
HDR HDR 10
Keystone Otomatik Ekran Ayarı
Kablosuz Android / iOS
Girişler HDMI with eARC / USB Type C