Anasayfa Haber Yeni Mad Max Videosu Çıktı!

Yeni Mad Max Videosu Çıktı!

MadMaxFuryRoad

Mad Max serilerinin tutkunları için 2015 güzel bir yıl olacak gibi görünüyor.

Mel Gibson kariyerini Mad Max filmlerine borçludur. Üç filmlik serinin esin kaynağı 1973 yılında tüm dünyada yaşanan petrol kriziydi. Bu krizin modern dünyayı nasıl da kaynak savaşlarına sürüklediğini ve o günden beri aralıksız petrol için yaşanan savaşların arttığını düşünürseniz, aslında Mad Max serilerinin hayli gerçekçi olduğunu görebilirsiniz. Tabii henüz topyekün nükleer savaş yaşamadık ve bir litre benzin ya da su için yollarda birbirimizi öldürmüyoruz. Ama bu tür bir kıyamet senaryosu aslında istatistik olarak çok da uzak sayılmıyor.

Zaten Mad Max serilerinin ilk filmin çekilmesinden 40 yıl sonra bile güncel ve gündemde kalmasının sebebi biraz da bu sayılır. Serinin devamı aslında çok zaman önce çekilecekti ve başrol için yine Mel Gibson’ın adı geçiyordu. Ancak yıllar geçip Mel Gibson iyice yaşlanınca, yeni film için daha güncel aktörlerden oluşan bir kadro kuruldu. Filmin tam adı Mad Max: Fury Road ve serinin ilk filminin hikayesini devam ettireceği söyleniyor. Tabii durum böyle olunca tüm hikaye orijinal üçlemeyle uyumlu olmayacak. Ama bu durum filmin biraz daha özgün olmasına imkan verebilir.

Fury Road’ın yönetmeni aslında orijinal üçlemenin de yönetmeni olan George Miller. Bu da yeni filmin atmosferine ve aksiyonuna bariz bir aslına uygunluk katıyor. Filmde Mad Max rolünü Tom Hardy almış, kendisi Batman’den Star Trek’e kadar pek çok filmde oynamış, gayet yetenekli ve tecrübeli bir oyuncu. Ona eşlik eden bir diğer ünlü isim ise Charlize Theron, onun da en az Hardy kadar tecrübesi olduğunu söyleyebiliriz. Filmin 15 Mayıs 2015 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor. Konuyu daha fazla uzatmadan sizi izlemeniz için aşağıdaki video ile başbaşa bırakıyoruz.