Anasayfa Haber Galaxy Note 4’ten Yeni Haberler Var!

Galaxy Note 4’ten Yeni Haberler Var!

galaxy-note-4-banner

Samsung’un Note ailesine katılacak yeni cihazının görüntüsüne dair ilk fotoğraflar sızdırıldı.

Galaxy Note 4’e ait olduğu belirtilen bir dizi fotoğraf yayınlandı. Görüntülerde yeni Note cihazının arkası, önü ve yan tarafları gözüküyor. Önceki modeli Galaxy Note 3 ile Galaxy S5 arasında bir cihaz tasarlandığı rahatlıkla anlaşılabiliyor.

Note 4’ün yazılımsal açıdan Galaxy S5’e fazlasıyla yakın olacağı belirtiliyor. Tasarımda birçok ufak değişiklik yapılacağı daha önceden belirtilmişti. Ancak Note 3’ün kendisine has büyük tasarımı bu modelde korunmuş. Ancak daha köşelerinin daha keskin olduğunu görüyoruz.

S Pen özelliği Note 4’te bulunacak. Ayrıca derinlik sensörü ile daha iyi fotoğraflar çekileceği belirtiliyor. Henüz kesinleşmese de ön kamerada bir retina tarayıcı olacağı da söylentiler arasında. Yeni modelin bataryasının çıkarılabileceği söyleniyor. 5.7-inçlik ekran boyutu 2560×1440 QHD çözünürlük sergileyecek.

Samsung, 3 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Cihazın detaylı duyurusunun bu etkinlikte yapılması bekleniyor. Piyasaya çıkış tarihinin de gene Eylül ayı içerisinde olacağı düşünülüyor.

samsung-galaxy-note-4-001

samsung-galaxy-note-4-002

samsung-galaxy-note-4-003

samsung-galaxy-note-4-004

samsung-galaxy-note-4-005

samsung-galaxy-note-4-006