Anasayfa Haber Bu Hoparlör Sizi Havaya Uçuracak!

Bu Hoparlör Sizi Havaya Uçuracak!

om-one-hoparlör

Dinlediğiniz müzikler sizi uçurabilir ama bu hoparlörün kendisi gerçekten uçuyor.

Kablosuz hoparlörlerin ne kadar kullanışlı olduğu tartışılır. Ancak gelişen teknoloji ile ses kalitesinde artış gösteren hoparlörler olduğu doğru. Madalyonun öteki yüzünde ise tasarım açısından her bir kullanıcının mutlaka satın almak isteyeceği ürünler var.

The Om One olarak adlandırılan uçan hoparlör, Bluetooth bağlantısı ile çalışıyor. Her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Om hoparlör, manyetizma ile çalışıyor. Havada uçan top ve altındaki platformda mıknatıslar bulunuyor. Hoparlör bu sayede müzik çalarken havada durabiliyor.

Om hoparlör sadece 3 watt enerji harcıyor. Üretici firma üst modellerde enerji tüketimini daha da düşüreceklerini söylüyor. Ses kalitesi konusunda ise oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Om hoparlör Type 1 mikrofon bağlantısına da sahip. Bu sayede telefon ya da konferans görüşmesi yapılabiliyor.

USB ile şarj edilen hoparlör piyasadaki birçok cihaz ile uyumluluk sergiliyor. Yıl sonuna doğru tüketici elektroniği pazarına sunulacak Om One’ın fiyatı ise 179 Dolar olarak belirlendi.

https://www.youtube.com/watch?v=XCfhdmC7oMY