Anasayfa Haber Bülten Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Tanıtıldı

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Tanıtıldı

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

CES 2024’te yeni nesil amiral gemisi kulaklıkların tanıtılmasının ardından Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4, bugünden itibaren dünya çapındaki müşterilerin kullanımına sunuldu. Qualcomm aptX Lossless, Auracast ve LE Audio (düşük güçte yüksek kaliteli ses iletimi) gibi bir düzineden fazla yenilik ve geleceğin teknolojileriyle dolu olan bu kulaklık, yüksek performans arayan kullanıcılara hitap ediyor.

Yeni kulaklık, kullanıcı odaklı ve yenilikçi yaklaşımıyla, hem kişiselleştirilebilir hem de çok amaçlı kullanım arayan ses tutkunlarına özenle tasarlanmış bir ses yolculuğu vadediyor. Bluetooth 5.4, AuracastTM ve LE Audio (düşük güçte yüksek ses iletimi) gibi geleceğin teknolojileri ile donatılmış MOMENTUM True Wireless 4, ultra düşük gecikme süresine sahip.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

MOMENTUM True Wireless 4 ayrıca 7,5 saate kadar kesintisiz dinleme süresi (şarj kutusuyla 30 saate kadar uzatılabilir) ve sadece 8 dakikalık şarjla 1 saate kadar kullanım sağlayan hızlı şarj özelliği sunuyor. USB-C destekli şarj kutusu, gittiğiniz her yerde kulaklığınızı hızlı ve rahat bir şekilde şarj edebileceğiniz anlamına gelirken, entegre Qi kablosuz şarj özelliği sayesinde, masanızdaki kablo karmaşasından da kurtulabileceksiniz.

Üst seviye altı mikrofon, çevredeki seslere daha hızlı ve daha güçlü tepki vererek hem telefon görüşmelerinin kalitesini arttırıyor, hem de Adaptif Gürültü Engelleme sisteminin etkinliğini iyileştiriyor. Uyarlanabilir ekolayzır, müzik, film, podcast veya oyun akışlarının frekans yapısını izleyip daha dengeli bir ses sunarken, Ses Kişiselleştirme, Ses Bölgesi ve Ses Kontrolü gibi özellikler de Smart Control Uygulaması (iOS ve Android) aracılığıyla destekleniyor.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Son olarak, daha yumuşak tiz tepkisi, Sennheiser’ın odyofil sınıfı kulaklıklarına benzer detaydaki bas ve mid performansıyla ön plana çıkan MOMENTUM True Wireless 4, çeşitli boyutlardaki kulaklık uçları ve kulak kanatçıklarını kullanarak konfor ve sağlamlık arasında mükemmel dengenin korunmasına da olanak tanıyor. Bu denge, her dinleyici için optimum bas ve gürültü engelleme performansının sağlandığından emin olmak için, Smart Control uygulaması içerisindeki akıllı bir uyumluluk testiyle de destekleniyor.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4, 11.999 TL’lik tavsiye satış fiyatı ile üç farklı renkle pazara sunuluyor; Bakır, Gümüş ve Grafit.