Anasayfa Haber Sony Xperia Z3’ün Yeni Görüntüleri Sızdırıldı!

Sony Xperia Z3’ün Yeni Görüntüleri Sızdırıldı!

sony-xperia-z3-001

Sony’nin yeni amiral telefonu hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Yaklaşık bir hafta sonra IFA 2014 Fuarı gerçekleştirilecek. Birçok teknoloji firması yeni oyuncaklarını bu fuar sırasında ortaya çıkaracak. Sony de bu firmalardan biri. Japon teknoloji devinin yeni amiral gemisi telefonu Xperia Z3’ü tanıtması bekleniyor. Tanıtıma bu kadar az bir süre kala, yeni sızıntılar su üstüne çıktı.

Sony’nin yeni amiral gemisinin önümüzdeki yıl içerisinde pazara sunulması bekleniyor. Haleflerine göre daha ince bir yapıya sahip olacağı düşünülüyor. Sızdırılan görüntüler de bunu doğrular nitelikte. Öte yandan batarya konusundaki bir değişiklik hemen göze çarpıyor.

Xperia Z2 içerisinde 3.200 mAh’lik bir batarya tercih edilmişti. Xperia Z3’te ise 3.100 mAh’lik batarya kullanılacağı ortaya çıktı. Bu acaba, yeni Xperia’nın daha az enerji tüketimine sahip olduğunun anlamına mı geliyor? Yoksa tasarımcılar telefonu daha ince yapabilmek için batarya konusunda değişiklik kararı mı aldılar? Henüz bilemiyoruz.

Teknik özelliklerine baktığımızda ise Xperia Z3’ün, Z2’ye göre fazlasıyla geliştirildiğini görüyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde Çinli TENAA üzerinde gözüken telefonun teknik detaylarını sitemizde taşımıştık. Yeni sızıntılar, teknik bilgiler konusunda da önceki haberlerin güvenilirliğini sağlamlaştırıyor.

Cihaz içerisinde dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 yonga kullanılacak. Bu yonga 2.5 GHz frekans ayarında işlem yapabiliyor. 3 GB RAM kapasitesi ile desteklenmiş telefon, toza ve suya karşı dayanıklılığı var. 5.2-inçlik ekran, Full HD görüntü kalitesi sağlıyor. Ayrıca arka tarafında 20.7 megapiksel kamera var.

Sızdırılan fotoğraflarda Xperia Z3’ün iç tasarımını da görebiliyoruz. Bu fotoğrafları incelemeniz için aşağıya bırakıyoruz:

 

5 Yorumlar

  1. ”Teknik özelliklerine baktığımızda ise Xperia Z3′ün, Z2′ye göre fazlasıyla geliştirildiğini görüyoruz.” bu şekilde söylemişsiniz ama çok da fazla bir üstünlüğü gözükmüyor.sadece frekans ayarı 2,3 GHz’den 2,5’e yükseltilmiş.

  2. Sony yeni bir seri oluşturmalı, örneğin Galaxy S, Galaxy Note gibi çünkü telefon alıyorsun 6 ay sonra yeni modeli çıkıyor,mantıksız.

  3. koskoca kasa varken ekrana sanal tuş koymaları tam bir saçmalık. alttaki boş alana kapasitif tuşlar yerleştirilebilirdi. sanal tuş olayı ekranı öldüren saçma sapan bir şey. hem sanal tuş olup hemde böyle devasa çerçeve olduğunda telefon değil takoz tutmuş oluyorsunuz.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version