Anasayfa Haber CoD: Advanced Warfare İçin Yeni Video Çıktı

CoD: Advanced Warfare İçin Yeni Video Çıktı

Call of Duty: Advanced Warfare çıkış tarihi yaklaştıkça oyun hakkında daha fazla bilgi veren videolar da çıkmaya devam ediyor.

Sledgehammer Games tarafından 4 Kasım 2014 tarihine yetiştirilmeye çalışılan yeni Call of Duty oyunu, servo-mekanik savaş zırhlarından tutun da görünmezlik kalkanlarına kadar yakın gelecekte savaş alanlarında bulunacağı düşünülen teknolojiyi içerecek. Tabii işin içinde özel paralı asker orduları ve bunları kendi çıkarına kullanmaktan çekinmeyen politikacılar da girecek.

Tabii işin bu kısmı tek kişilik senaryoyu ilgilendiriyor. Öte yandan yeni çıkan bir video, oyunun multiplayer oyun modlarıyla ilgili bildiklerimize yeni bir şey daha ekledi. Exo Survival Mode adı verilen co-op oyun modunu gösteren video, arkadaşlarınızla birlikte dalga dalga gelen düşmanlara karşı vereceğiniz sağ kalma mücadelesini gösteriyor.

Modern Warfare 3’te de benzer bir Survival modu vardı, buradaki fark oyuncuların eldeki tüm sağlam teknolojilerle donanmış olarak savaş alanına girecek olmaları. Zırhlar, jetpackler, görünmezlik, dronelar yani ne ararsanız olacak. Tabii ki gelen düşman dalgaları da gittikçe şiddetleniyor, karşılaşmaların hayli hararetli geçeceğine şüphe yok. Videoyu aşağıda kendiniz de izleyip görebilirsiniz.