Anasayfa Haber Call of Duty Warzone Mobile Çıktı

Call of Duty Warzone Mobile Çıktı

Call of Duty Warzone Mobile

Call of Duty hayranları sonunda iOS ve Android cihazlarında da Call of Duty: Warzone Mobile ile keyifli anlar geçirebilecek. Oyun, Verdansk ve Rebirth Island gibi tüm ünlü Battle Royale haritalarını getiriyor. Ek olarak, PC ve konsollarda Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone oynayan oyuncular için çapraz ilerleme özelliği de sunuluyor.

Call of Duty: Warzone’un resmi açıklamasında şu yazıyor: “Nerede olursanız olun silahlarınızın ve XP’nizin seviyesini yükseltin. Call of Duty: Warzone Mobile, Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare 3’ün konsol ve PC sürümleriyle ortak ilerlemeyi destekler. Activision ID’nizi kullanarak oturum açmanız yeterlidir; Modern Warfare 3 ve Call of Duty: Warzone’da edindiğiniz içeriklerin çoğu sorunsuz bir şekilde aktarılır ve oyunlarınız arasında sürekli olarak kullanılabilir hale gelir.”

Apple kullanıcıları daha fazla avantaj elde ediyor. Örneğin, iPhone 15 Pro’daki Call of Duty: Warzone Mobile, daha yüksek çözünürlük ve iyileştirilmiş dokular, aydınlatma, çizim mesafesi, ortam kapanması ve çözünürlük önbelleğe alma ile çalışacak bir Tepe Grafik moduna sahip olacak. Aynı özellik seti, M1 çipi veya daha yenisiyle desteklenen tüm iPad’lerde de mevcut.

Call of Duty Warzone Mobile Sistem Gereksinimleri

  • Google: Adreno 618 veya üstü. 4 GB RAM veya daha üstü
  • iOS: iOS 16 veya üstü. 3 GB RAM veya üstü (iPhone 8 hariç)

Call of Duty Warzone Mobile oyununu iOS için buradan ve Android için buradan indirebilirsiniz.