Anasayfa Video Vodafone iPhone 6 Fiyatı ve Kutu Açılışı

Vodafone iPhone 6 Fiyatı ve Kutu Açılışı

Turkcell, Vodafone ve Avea’nın iPhone 6 fiyatlarına bakıp Vodefone’dan satın aldığımız iPhone 6’yı kutusundan çıkarıyoruz. İşte iPhone 6 kutu açılış videomuz…

Taksitli telefon atışının sona ermesinden sonra tüketicilerin en büyük tercihi operatörlerden telefon satın almak oldu. Özellikle de iPhone 6 gibi 2000 TL üstü telefonları operatörlerden almak birçok kullanıcının ilk tercihi. Aksi takdirde tüketiciler, banka kredisi gibi çok farklı noktalara yönlendirilmekteler. Biz de İstiklal Caddesi’ndeki Vodafone’un yolunu tuttuk ve telefonu buradan satın aldık. Halihazırda bulduğumuz RED tarifesinde 100 TL fatura ödemekte idik. iPhone 6 16 GB, 24 ay boyunca 100 TL ek olarak faturamıza yansıyor. Telefonun KDV dahil fatura fiyatı ise 2.472,01 TL.

Vodafone‘da tarifenize göre telefonun fiyatı değişiyor. Farklı modeller için farklı ödeme koşullarını her ürünün kendi sayfasında bulabilirsiniz:

Avea da faturanıza ek ücretle iPhone satın almanızı sağlıyor:

Turkcell de müşterilerine iPhone 6 sunan bir başka operatör:

Temel tarife, kampanya listeleri ve mevcut en ucuz iPhone 6 fiyatları:

iphone-6-vodafone--fiyati-en-ucuz

 

14 Yorumlar

  1. Hayırlı olsun Recep bey .

    Merak ettiğim ? 16 GB ‘lik hafıza’nin ne kadarını kullana bildiğimiz? Ve hafızadan sistem için ne kadar kullandığı ?

    Birde malum soru 1 günü ortalama nekadar kullana biliyorsunuz . Yoğun ve yeya az kullanımda ? Deneyimleyip aktarır sanız sevinirim :) .

  2. Android kullanan biri olarak iphone da beğendiğim tek nokta itunes ‘taki güzel grafikli kullanışlı uygulamalar. Android’te Google play tam bir çöplük. Ancak android telefonlar donanım olarak iphone’ların çok üzerinde özellikle Sony ve Samsung modelleri göz önüne alınırsa. Apple ‘ın son modelleri özellikle android kullanıcılarda hayal kırıklığına neden olmakta. SJ.’den sonra innovasyon alanında durgunluk var ve bu apple’ın geleceği için iyi sayılmaz. iPhone prestij arayan , son kullanıcılara yönelik bir telefon olmaktan öteye gidemez.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version