Anasayfa Haber NVIDIA’dan Yeni Sürücü Çıktı!

NVIDIA’dan Yeni Sürücü Çıktı!

NVIDIA’nın yeni GeForce Game Ready 344.48 sürücüsü masaüstü grafik işlemcilere önemli yenilikler getiriyor.

NVIDIA bugün yeni 344.48 sürücüsünün indirmeye açıldığını duyurdu. Bu yeni sürücü özellikle Kepler ve Fermi grafik işlemcili GeForce grafik kartlarını kullanan oyuncular için önemli yenilikler getiriyor.

Bu yenilikler içinde en dikkat çeken, Dynamic Super Resolution (DSR) desteğinin Kepler ve Fermi serisi grafik işlemcilere de kazandırılması oluyor. DSR teknolojisi yeni nesil Maxwell grafik işlemcilerde ön plana çıkan bir teknik özellikti ve kullanıcılar bunun daha eski NVIDIA  GPU’lar için de geliştirilmesini istiyorlardı. NVIDIA bu yeni sürücüyle bu isteğe cevap vermiş oluyor.

DSR teknolojisi oyun grafiklerini önce 4K olarak işliyor, sonra da 1080p çözünürlüğe geri indiriyor. Bu sayede oyun grafikleri çok daha yumuşak ve doğal bir görünüme kavuşuyor. Bu teknolojinin en güzel yanı, uygulanan oyun ne kadar eskiyse, o kadar büyük bir fark yaratabilmesi. Ayrıca Anti-Aliasing gibi çok fazla işlem gücü isteyen diğer grafik yumuşatma yöntemlerine olan ihtiyacı da önemli biçimde ortadan kaldırıyor.

Ayrıca bu yeni sürücüler Lords of the Fallen, Civilization: Beyond Earth ve Elite: Dangerous gibi bir dizi yeni nesil oyun için de önemli miktarda optimizasyon sağlayacak.

Yeni sürücüyü indirmek için: GeForce.com/drivers