Anasayfa Haber Game of Thrones, Beş Kahramanla Gelecek

Game of Thrones, Beş Kahramanla Gelecek

Telltale Games’in geliştirdiği Game of Thrones, hikaye modunda birbirinden farklı beş kahraman sunuyor.

Telltale Games’in üzerinde çalıştığı Game of Thrones oyunu, George R. R. Martin’nin Buz ve Ateşin Şarkısı serisini farklı bir boyuta taşıyacak. Game of Thrones’un hikayesi beş farklı kahraman ile oynanabilecek. Yapılan bu karakter seçimi, oyundaki ailelere mensup diğer karakterleri de doğrudan etkileyecek.

Telltales Games’in basın sözcüsü Steve Allison, The Walking Dead Season Two’nun konsollara çıkışıyla ilgili verdiği röportajda, Game of Thrones’un detaylarından da biraz bahsetti.  Steve Allison, Tales From The Borderlands’in de çoklu kahraman seçimi sayesinde farklı katmanlara sahip kendine özgün bir hikaye akışına sahip olacağını ve The Walking Dead serisinde de iki kahraman seçimi yapabilmenin oyunda oldukça güzel işlediğini söyledi.

Steve Allison, Telltale Games’in hikaye akışını anlatma konusundaki gelişimini, merakla beklenen oyunu Game of Thrones üzerinden anlatmaya devam etti. Steve Allison, Game of Thrones’da beş farklı kahramandan birinin seçilmesiyle tamamen farklı bir hikaye akışının elde edileceğini ve bunun senaryoya doğrudan etki edeceğini söyledi. Ancak Allison bu beş karakterin kimliğine ilişkin bir bilgi vermedi. Oyunun tam olarak ne zaman çıkacağı bilinmese de, söylentiler oyunun   bu yılın sonuna doğru çıkacağı yönünde.