Anasayfa Haber HTC, İndirimli Nexus 9 Satışında Başarısız Oldu

HTC, İndirimli Nexus 9 Satışında Başarısız Oldu

HTC, Nexus 9’un satışları sırasında yaşanan sorunlardan ötürü müşterilerinden özür diledi.

Nexus 9, Android meraklılarının bu sene en çok ilgilendiği ürünlerden birisiydi. Hal böyleyken HTC’nin limitli sayıda Nexus 9’u sadece 199$’a sunan bir promosyon yapması, herkesin bir anda ürünü satın almaya çalışmasına neden oldu. Kısa zamanda aşırı yüke maruz kalan Web sitesi kullanılamaz hale geldi. Ardından firmanın Web sayfasında yayınlanan bir metinle HTC, kullanıcılarından özür dileyerek, gelecekteki promosyonlarda akıcı bir deneyim sunacağına ilişkin söz verdi.

HTC Amerika’nın başkanı Jason Mackenzie, 5 Kasımda ”HTC Sıcak Fırsatlar” başlığı altında 199 $ fiyat etiketi ile satılan Nexus 9’u almak isteyen kullanıcıların yaşadığı sorunlardan dolayı özür diledi. Mackenzie, firmanın gelecekte yapacağı yeni etkinliklerde hiçbir problem yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Hayal kırıklığına uğrayan kullanıcılar Mackenzie’nin verdiği sözü test edebilecekler. Zira HTC gelecek hafta salı günü tekrar ”Sıcak Fırsatlar” başlığı altında bir promosyon başlatacak. Promosyon, Pasifik Zaman Dilimine göre sabah saat 9’da başlayacak. Promosyonda hangi ürünün indirime gireceği belli değil. Fakat muhtemelen bu ürün, yaşananlardan sonra Nexus 9 olmayacak.