Anasayfa Haber Game Of Thrones: Iron From Ice İçin Yeni Video!

Game Of Thrones: Iron From Ice İçin Yeni Video!

En çok indirilen Torrent linkleri açıklandı.
En çok indirilen Torrent linkleri açıklandı.

Telltale Games tarafından yayınlanan yeni video, Iron From Ice hakkında hayli bilgi veriyor.

The Walking Dead dizisini başarıyla bilgisayar oyunlarına dünyasına adapte eden Telltale Games, üzerinde çalışmakta oldukları Game of Thrones oyunu için yeni bir video yayınladı. Video pek uzun değil ancak dikkatli izleyiciler için ilginç bilgiler taşıyor. Aynı zamanda kısa süre önce basına sızan ekran görüntülerinin de gerçekliğini kanıtlamış oluyor.

Telltale Games tarafından hazırlanan yeni Game of Thrones oyunu da firmanın diğer yapımları gibi bölümler halinde yayınlanacak. İlk bölüm olan Episode 1: Iron From Ice için verilen çıkış tarihi Aralık 2014 olarak belirtiliyor, Steam üzerinde önsiparişe açılmış durumda.

Oyun hem HBO dizisinden, hem de kitaplardan faydalanılarak tasarlanıyor. Mesela bu videoda göreceğiniz üzere Cersei ve Tyrion Lannister gibi önemli karakterler doğrudan gerçek aktörlerden modellenmiş, seslendirmeleri de yine gerçek aktörler tarafından yapılıyor. Ne var ki senaryonun merkezinde yer alan House Forrester ve üyeleri kitaplarda küçük bir role sahip olduklarından, diziye katılmamışlar.

House Forrester, kuzeydeki küçük soylu ailelerden biri ve sancaktarı oldukları Stark ailesinde sadık olarak tanınıyorlar. Ne var ki House Stark ortadan kalkınca ve ortam iç savaşla şenlenince, bu aile de kendi geleceğinin derdine düşüyor. Bu oyunda ailenin beş farklı üyesinin hikayesini göreceğiz ve büyük ihtimalle her biri bir Episode içinde anlatılacak.