Anasayfa Haber Grand Theft Auto 5’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Grand Theft Auto 5’in Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Grand Theft Auto 5 ön siparişe açıldı, GTA 5’in Türkiye fiyatı belli oldu. İşte detaylar…

Uzun zamandır beklenen, yeni nesil konsollar ve PC için bir türlü hazır olmayan GTA 5 sonunda ön siparişe açıldı. Hem Steam’de, hem de farklı siteler üzerinde resmi fiyatlar yayınlandı. 180 TL ila 200 TL arasında değişen fiyatlar görmek mümkün.

Bu arada korsana yönelenleri uyaralım, ön siparişin uyandırdığı ilgiden yararlanan bazı uyanıklar hemen sahte GTA 5 torrent dosyaları yayınlamaya başladı. Bu dosyalar oyun değil zira henüz böyle bir sızma olmadı. İndirenlerin kotaları doğal olarak ziyan oluyor. Zira oyun henüz hazır değil.

Grand Theft Auto 5 için bu iki haberimizi de okumanızı tavsiye ediyoruz. Umarız yeni gecikmeler ve ertelemeler olmadan seven oyuncular GTA 5’e kavuşurlar.

GTA 5 PC Sürümü Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

GTA 5 Resmi Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

108 Yorumlar

  1. abi gta 5 pc ön siparişe açılmış rockstar sayfasında yayınladı haberi ama dijital falan deniliyior ben kutulu alacam bu sadece dijital sürümü içinmi fiyat ? kutulu sürüm için erken sipariş açıldı mı lütfen cevaplayın abi

  2. 200.-TL verip aldım. İlk defa bir oyuna bu kadar yüksek ücret ödedim. Kendimi kazıklanmış hissediyorum. Bu gece nasıl uyuyacağım yahu? :D

    • kafanız mı güzel kardeşim biz en yüksek fiyat bizde bi şeyler yapalım bi farkındalık yaratalım diye steamda forumda konu üstüne konu açıyoruz sen git oyuna 200 tl bayıl çok meraklısınız galiba oyunlara %50 daha fazla para vermeye.

      • Ne yapılırsa yapılsın o oyunun fiyatı düşmeyecektir. Çünkü PS3 oyunu değil PC için hemde 4K olarak bir oyun alıyorsunuz. 4K olunca fiyat da artıyor. Ben fiyat artışını buna bağlıyorum. Ayrıca oyun için ilerde çıkacak DLC paketleri ücretsiz gelmeli. Eğer ücretsiz gelmezse o zaman ağzımı açarım. Yoksa en yakın örnek Train Simulatör 2014 oyununun yüzlere DLC paketi var. Toplam 2 Bin TL yi aşıyor. Bir de GTA V için Tüm DLC paketlerinin ücretli olduğunu düşünürsek o zaman haklı olurduk. Ayrıca dün liseden arkadaşım Mesut 120.-TL ye Gittigidiyor’ dan GTA V aldı. Fakat arkadaşıma key gönderilmedi. Dolayısıyla kazıklandı. Gönderdiği key Steam tarafından kabul edilmedi. Arkadaşım ne kadar mesaj yazsa da geri dönüş yok. Bugün de söz konusu kullanıcının profiline ulaşamadığını söylüyor sabah bana. En son ne oldu bilmiyorum. İnternetten alışveriş yaparken herkese söylüyorum; araştırmadan o kişiden alışveriş yapmayın.

      • 50 lira fark var başka oyuna vereceğin parayı bu oyuna yatırırsın hem oyun çok eğlenceli ve tonla görev var ve mp var 50 tl fazla diye korsana yönelmen yanlış!

        • Daha Uygun bir fiyata satma imkanları varken neden bu kadar pahalıya satıyorlar peki şirkete ortaksın galiba oyun üreticilerine tabi ki destek olmak gerekiyor ama aradaki firmalar fiyatı bu kadar yükseltirken nasıl destek olacağız sen bize 50 tl fiyat farklarını yolla o zaman alalım bizde oyunu

    • Cahil cahil konuşma. ABD’de 4000 $ maaş alan birinin 60 $’a aldığı bir oyuna burada 1500 TL maaş ile 200 TL veriliyorsa buna emeğe saygı değil ENAYİLİK denir. Aral bu oyunları 2.5 – 3 kat kâr ile millete sokuşturuyor, siz de hala emeğe saygı diyorsunuz! ABD’de bir firma alım gücü paritesine göre bununla denk bir fiyat koysa, o firma 6 ay bile ayakta duramaz. Senin gibiler yüzünden Aral gibi firmalar burada milleti yıllarca kazıklamaya devam ediyor.

      • Çok doğru söyledin. Gelir düzeyine oranla kredi kartı borcu ve yine gelir düzeyine göre teknolojik alanlarda (telefon,bilgisayar… vs.) maddi durumu olmadığı halde taparcasına bu alanlara yatırım yapan bir milletiz. Dünyada baş çekiyoruz!
        Hem kazık yiyoruz hem de korsana hayır diyerek tam tescilliyoruz yediğimiz kazığı!

      • Cahil konulan sensin paran yoksa alma cebinde paran yoksa konuşmayacaksın kardeşim fiyat sana uygun gelmeyebilir. Paran yoktur normaldir ama bu diğer insanları aptal yerine koymayı gerektirmez. Parası olmayan hep kazıklanıyor zaten..

        • Senin gibiler varken Aral İthalat gibi milleti kazıklayan firmaların sırtı yere gelmiyor işte. Bir firmanın bu oyunu Türkiye’de 200 TL’den satması demek, benzer bir firmanın bu oyunu ABD’de 530 $’dan satması demektir. Fark şu, orada bunu yapsalar millet bunlara tekmeyi basar, burada senin gibiler savunur. 4000 $ maaş alan adam 60 $’dan 66 adet alabiliyor bu oyundan, Türkiye’deki gelir durumuna bakarsan ortalama maaş ile bu oyundan 8 tane bile alınamıyor.

        • Sen git 180 – 200 TL gibi bir fiyattan al. Bu oyunu kur farkına göre 80 TL’den global key ile satan yer de var, aynı oyunu oynamak için 2.5 katı para vermek senin içine oturmuyorsa seni tutan yok. Yakın gelecekte Aral gibi firmalar Steam’de olduğu gibi rakipleri ekarte edip oyunları 300-400 TL’den satmaya başladıklarında da buraya gelip bir oyun o fiyattan satılmaz diye ağlamayın.

        • Cahile cahil demek bir yakıştırma ya da saygısızlık değildir. Aral İthalat’a toplam maliyeti 60 TL olmayan bir oyunu 200 TL’den alıp kazıklanmayı emeğe saygı olarak görüyorsun.

          • Bunun yerine gidip 80 TL’ye alıp aynı oyunu oynarım, sizin gibi gidip 180-200 TL verip milleti kazıklama peşindeki firmaların ekmeğine yağ sürmem. Burada korsanı savunan biri yok, belirlenen bu “FAHİŞ” fiyatlara oyunu almanın ENAYİLİK olduğunu söyleyen var.

          • Game-Mart’da global Steam key ön siparişte bile 40 $, bu site oyunların çıkış tarihinden en fazla 2 hafta sonra %25 indirimli lisans satan bir site. 24 Mart değil, 7 Nisan’ı beklersen 32-35 $ civarından alabilirsin. Üstelik Steam ve Rockstar Games Social Club key’i olarak seçim yapma hakkın da var. Daha bunun gibi güvenilir en az 5-6 site daha var.

            Oyunu buradan almak ile Aral’dan almak arasındaki tek fark kutulu değil dijital olması. Ön siparişte iken alırsan 1 milyon $ oyun içi para kampanyası da var.

          • ben daha once reg free steam keyi 25 dolara satildigini bile gordum oyunu ucuz bulacak bir cok site mevcut illa kutulu almak gerekmiyor

          • $ değil €, aceleyle cevap vereyim derken ufak bir hata yapmışım. Gene de indirimli fiyatı 100 TL’yi geçmiyor.

  3. PC fiyatı çok pahalı. Ben PS4 versiyonunu bile spottan 155 liraya aldım be el insaf artık, nedir bu Türkiye’deki aracı firmalardan çektiğimiz arkadaş!

  4. Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz

    Memory: 4096MB RAM

    Available OS Memory: 4008MB RAM

    Page File: 2776MB used, 2639MB available

    Windows Dir: C:windows

    DirectX Version: DirectX 11

    DX Setup Parameters: Not found

    User DPI Setting: Using System DPI

    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

    DWM DPI Scaling: Disabled

    2 çekirdek 4 iş parçacığı

    oynarmıyım

          • ya ben tam olarak bilmiyorum lenovo g510 i5 işlemcili olanı yardım etseniz lütfen

          • Card name: Intel(R) HD Graphics 4600
            Manufacturer: Intel Corporation
            Chip type: Intel(R) HD Graphics Family
            DAC type: Internal
            Device Type: Full Device
            Device Key: EnumPCIVEN_8086&DEV_0416&SUBSYS_380B17AA&REV_06
            Display Memory: 4048 MB
            Dedicated Memory: 2044 MB
            Shared Memory: 2004 MB
            Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
            Monitor Name: Generic PnP Monitor
            Monitor Model: unknown
            Monitor Id: CMO15A7
            Native Mode: 1366 x 768(p) (59.989Hz)
            Output Type: Internal

      • Paralı mı? Az önce yükledim bilgilerimi öğrendim ve, sildim. Ama, tam silerken bir mesaj çıktı, ancak tam okuyamadım.
        Şimdi, eğer paralı ise başıma dert alır mıyım?

  5. Almanyada 60 €’ymus. Korsana yönelecegiz yine belli oldu. Bir oyuna 60 € vermek ne adar mantikli. O para icin 3 saat calisiyorum ben. (:

  6. 180 tl nedir arkadaş ya fiyatları makul düzeyde tut herkes alsın daha fazlasını kazanırsın bu ne aç gözlülüktür. Hedef kitleni bir düşün 3 günlük yevmiyesini sana mı versinler bir oyun için. Sonra da korsana yöneliyorlar diye ağlıyorsun. battlefield 4’ü geçen ay 36 tl’ye aldım fiyatı makul geldi. ama bir oyun için 180 tl dersen avucunu yalarsın.

  7. Korsana hayır diyeceğinize oyunu korsan oynayarak tepkinizi vermelisiniz bence. Kimse tepki göstermezse, firmalar fiyatları arttırmaya devam eder.

      • Korsana karşıyım, ama Ubisoft ve 2K Games oyunları haricinde. Benim bilgisayar kaldırmıyor maalesef, korsan bile oynayamıyorum. :)

    • Firmalar bedava oynansın diye yapmıyorlar oyunları. O halde yediğiniz ekmeği beğenmiyorsanız o ekmeği bakkaldan her zaman çalmalısınız…
      Sonuçta ikisi de hırsızlık.

      • Kardeşim büyük oyun firmaları bize vuruyorsa biz onlara neden vurmayalım? Koyun gibi susmakla hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Ayrıca korsanı savunan bir insan da değilim. Steam’de 2000 TL’lik oyunum var. Sadece bazı firmaların fiyat politikası yüzünden oyunlarının korsan oynanmasından yanayım. Fiyat politikası derken fiyatın yüksek olmasından bahsetmiyorum. Amerikada 59 dolar oyunun Türkiyede 85 dolar olmasından bahsediyorum.

  8. Hayatım boyunca Torrentten oyun indirmedim, oyunların hep indirime girmesini veya bedava olmasını bekledim ama şimdi Aral’ ın inadına Torrente yüklenesim de gelmedi değil. Bizim insanların gelir düzeyi ortada! Bu ülkede emekli maaşının 350 TL’ den başladığı rezilliğini bile bile paraya tapan Aral’ ın ……

  9. Burada konuşuyoruz ama siz almadınız biz almadık elbet alan olacak ve aral game in stokları dahi tükenecek. İsyan etmeyin diyemiyorum bende sizlerle aynı fikirdeyim ama sinirlendiğimiz ile kalacağız. Kredi kartı var adamın asgari ücret alıyor 2.5 bin TL lik telefon için bankasından kredi çekiyor bu zihniyeti olan adamı bu oyunu da taksitle almaması için bir sebep var mı ?

  10. Bu oyunu oynayacak pc nin fiyatı ortalama 3500 civarı para bağlayanlara dokunmayacak bir fiyat..
    180 tl çok değil..3500 veren 180 de verir..biz garibanlar napalım ancak lets play izleriz..

  11. Korsan oynayanların gururu yok mu emek var emek kendiniz yapın aynısını 20 liraya koyun göreyim sizi. Paranız yoksa almayın bitti. Yüksek fiyattan alanı enayi gören muhabettini yapmasın. Paran yoksa alma çalma kardeşim. Rezil herif. Sen madem milleti enayi görüyorsun sende cebindeki paraya bakmadan bişey istemeyeceksin bitti. Paranmı yok git çalış al.

    • Sen neyin peşindesin anlamadım. Fakirler ölsün yaz daha iyi. Burada farkındaysan korsana destek değil fiyatların bu denli yüksek olması konuşuluyor başka ülkeler ile aramızdaki fiyat farkı konuşuluyor sen almak istediğin noktayı alıp kendince haklı sebeplerden insanlara nasıl hakaret edersin ? Yaptığın konuşmadan tuzunun kuru olduğu belli gücü yetmeyen zaten almıyor merak etme ama çalana hakaret edemezsin git mahkemeye ver adli mercilerde hakkını ara klavye yerine paranı konuştur avukatını tut gereğini yap.

      • Korsana teşvik eden mi mahkemeden bahsediyor. Sizin gibiler tek benle bitecek olsa dakika durmaz gider yapardım gerekeni ama ülke kültürümüz belli “beleşçilik” adı altında yaşayıp gitmek. Fiyat biçilmiş bunu beğenip beğenmemek sizin elinizde yanılmıyorsam biri silahla aldırtmıyor öyle değil mi? Sonra oyunun Türkiye’ye desteği yok , Türkçe dil desteği niye yok gibi konularda sağda öter durursunuz. Adamın emeğine saygı göstermeyin bide ilgi bekleyin. Fiyatlar sizin çalmanızı yasallaştırmaz. Gidin adam gibi para mı biriktirirsiniz çalışır mısınız alın. Cebimde para durmaz diyorsanızda almayında çalmayında bitti. Hırsızlıktır bu bir oyun adı altında olup size ciddi gelmesede ayıptır sahtekarlıktır.

        • http://steamcommunity.com/profiles/76561198118446765/ buraya bak kimi neyle suçladığına dikkat et. Bizim gibi dediğin kim oluyor terbiyesiz herif. Bu fiyatı beğenmiyorum ve bunu boykot etmek benim en doğal hakkım. Sana farkındaysan korsana destek değil buradaki konu ülkeler arasındaki fiyat farkı diyorum kendi kendine ergen triplerine giriyorsun. Ben zaten oyunu alıcam ama araldan değil steamden alıcam ülkesine acımayan firmaya neden para kazandırayım. Oku anla sonra yazacaklarını dikkatli yaz hakaret etmeye devam edersen işin rengi değişir.

          • Nedir bu çocuk gibi link atmalar neyi kanıtlamaya çalışıyorsun. Sana kişisel olarak bir şey söyleyen oldumu gelmiş burada lafla prim yapmaya çalışıyorsun. Boykotunu et ama bana korsancıları savunarak onlara arka çıkıp teşvik etme. Sana ilk başta korsana teşvik ediyorsun diye laf yapan mı oldu yazdığıma verdiğin cevapla seninde ne düşündüğün ortada gerçi.. Her şeyi üstüne alınarak bir bahane üzerinden şov yapma kardeşim. Çaresizlerin fazla para verenlere laf atmasıdır edebini bilecek herkez. Belli ki atlamışsın direk ne demek istediğimi anlamadan neyse. Kilit.

          • Evet ya aynı eski başbakan gibi yazdıkların çelişki içinde git adli mercilerde hakkını ara dedim korsana teşvik eden mahkemeden mi bahsediyor dedin sizin gibiler diyerek yazıma cevap verdin sonrada geçmiş kişisel söylemedim yok pirim yok şu. Korsanı savunan yok oyunu zaten alıcam parada sıkıntı yok. Sorunumuz ülkeler arası fiyat farkı dedik sen hala yok fazla para verenler yok senin ne düşündüğün ortada diyerek imalı konuşmalar falan çocuk olduğun okuduklarını anlamamandan belli zaten kilit vurman iyi olmuş konuştukça batsam dönüp arkama bakmazdım evet haklısın herkes edebini bilecek…

          • Durumunu iyi anlatmışsın. Kişisel bir şeymi dedim başta sanada yok fakirler ölsünmüşte laflara bak laflara. Benim başta yazdığım parası olan neden aptal konuma düşüyor anlamına gelen bir şeydi sen ordan atlıyorsun yok burda fiyatlar konuşuluyor falandı filandı. Ordan durduk yere canın sıkılmış heralde sağa sola saldırmaya çalışıyorsun. Böyle bir ergen tavırlar, yok eski başbakan, steam hesabı atmalar hiç gerek yok böyle şeylere. Hesap mı kapıştıralım ne yapalım ne istiyorsun senin daha çok oyunun var falan ? :) Hadi evladım fazla uzadı buda son mesajımdır. Rastgelsin..

          • Bir insan kaçtığı yöne doğru batar mı ya :)… Allah aşkına şu sözlere bak evladım falan yaşını tam belli ettin şimdi. Boşu boşuna bende adam sanıp laflıyorum dünden beri. Bundan önceki mesajında da kilit dedin ya sözünün eri olursun umarım bu sefer.

        • “Sizin gibiler” gibi bir kalıpla karşındakini anlamadan yargılayıp saldırıyorsun. Bu ön yargılı ithamların saygısızlıktan, terbiyesizlikten başka bir şey değil. Burada eleştirilen konu oyun dağıtıcı firmaların kar marjını yüksek tutması. Oyun üreticilerinin de “Fiyatı yüksek tutarım kazancımı alım gücü olan kesimden sağlarım gerisi umrumda değil.” şeklindeki anlayışını eleştiriyoruz. Halbuki fiyatlar makul düzeyde tutulduğunda hem üretici hem dağıtımcı hem de tüketici kazanacak bu sayede kimse korsana yönelmeyecek. Sense buraya gelip ülkenin eski başbakanı gibi insanları anlamaya çalışmadan yargılayıp, ağzından salyalar saçarak saldırıyorsun. Bir yerde haksızlık yapılıyorsa insanların itiraz etmesi, eleştirmesi normal. Ancak biat kültüründe yetişen insanlara özgüdür “kraldan çok kralcı olmak”. “paranız yoksa almayın kimse zorla satmıyor” demek.

    • Bu fiyata iki seçenek var R9 280 yada Gtx 760 performansları da benzer.50 tl daha eklersen 280x ler var onlarda Gtx 770 muadili.

  12. Yap şu oyunları 50 tl korsan alanlarında yarısı vazgeçip oyunu alır yine aynı hesaba gelir ama illaki dibine kadar sömürecekler.

  13. Arkadaşlar oyunu en ucuz nereden edinebiliriz multiplayer oynayabilmek için bunu konuşmak lazım. g2a.com diye bir site var onunla ilgili bişeyler okudum bilgisi olan varsa paylaşsın aydınlanalım. 180-200 lira çok para :(

  14. İşim gereği canavar gibi bi bilgisayarım var, sanırım ilk yükleyeceğim oyun bu olacak. Ama tabii fiyat böyle olursa mümkün değil gidip 200 TL vermem.

  15. Hayatta kimse bana 200TL verdiremez, oyun harika ve dört gözle bekliyorum ama 200 TL olmaz. Bana fazla bu rakam. 120 TL ve altı fiyat etiketi ancak beni mutlu eder.

  16. kesinlikle tavsiye edebilirim. oyunu aktive etmek icin size gelen email deki anahtari ya (steam,Origin, yada uplay e ekliyorsunuz.oyunlarin kendi publisherler neyse oraya ekleyip indirebiliyorsunuz.asiri yüksek fiyatlarda oyun satilisina ben de karsiyim.üstelik korsana da karsiyim.
    mmoga alternatif site ise
    humble bundle
    https://www.humblebundle.com/

  17. Brezilya ile arada 30 DOLAR fark var TL bile değil. Onlar oyunu %30 dahaucuza alırken ENAYİ Türkiye Aral Game adlı hırsızdan dolayı %40 zamla alıyor. İnsaf be!

  18. Card name: Intel(R) HD Graphics 4600
    Manufacturer: Intel Corporation
    Chip type: Intel(R) HD Graphics Family
    DAC type: Internal
    Device Type: Full Device
    Display Memory: 4048 MB
    Dedicated Memory: 2044 MB
    Shared Memory: 2004 MB
    Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
    Monitor Name: Generic PnP Monitor
    Native Mode: 1366 x 768(p) (59.989Hz)

  19. Mantığa Bakın Arkadaşlar Şimdi Ön Satışa Çıktı Onu Biliyoruz Fakat Sipariş Ettik Diyelim Rockstarın Acıklama MÜKEMMEL : ((Eğer Gta 5 (Grand Theft Auto 5) Ön Sipariş Edin Size Onlinede 1.000.000 Para, Story Mode (Hikaye Modu) Da İse 180.000 Para Sizi Bekliyor))Diyor Sayın Cumali Dayımız .Şimdi Buna Ne Gerek Var Eninde Sonunda Gta 5 Hile Yapıp 999.999.999 Para Yapıcaklar RP:9999 Level Yaparlar Sonra Ban Atarlar Fakat Ne Faydası Olcak Unban Bypass Yapıcakları Ne Malüm

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version