Anasayfa Haber Independence Day 2’nin Kadrosu Toplanıyor

Independence Day 2’nin Kadrosu Toplanıyor

Geçtiğimiz Aralık ayında stüdyodan onay çıkan Independence Day 2’nin kadrosundaki isimler belirlenmeye başladı.

1996 yapımı Independence Day adlı bilim-kurgu filmi geçen yıllar içinde kazandığı başarıyla sinema tarihine geçmişti. Aradan geçen 19 senede tüm dünyada toplam 817 milyon dolar para kazanan filmin ikincisinin çekimine geçtiğimiz Aralık ayında yeşil ışık yakılmıştı.

İlk film gibi ikinci filmin de yapım ve yönetimini Roland Emmerich üstleniyor. İlk filmde uzaylıların sonunu getiren virüsü yazan David Levinson’u canlandıran Jeff Goldblum, ikinci filmde de yine aynı rolü devam ettirecek. İlk filmde Amerikan başkanı Whitman’ı canlandıran Bill Pulman’ın da küçük bir rolünün olması planlanıyor.

Hunger Games filmlerinden tanıdığımız Liam Hemsworth ise filmde eski başkan Whitman’ın damadı rolünde karşımıza çıkacak. Survivor’s Remorse adlı filmden hatırladığımız aktör Jessie Usher’ın da filmde önemli bir rolde olacağı açıklandı. Usher, ilk filmde başrolü oynayan Will Smith’in oğlunun 20 yıl sonraki halini canlandıracak. Herkesin beklentilerinin aksine, Will Smith’in bu filmde rol almayı kabul etmediği bildirildi.

Independence Day 2’nin çekimlerine çok yakında başlanması planlanıyor. Henüz filmin senaryosuyla ilgili pek fazla bilgi yok, ancak içinde işgalci uzaylıların olacağını tahmin etmek pek de zor değil. Filmin 24 Haziran 2016 tarihinde, ilkinden tam 20 yıl sonra aynı günde gösterime girmesi amaçlanıyor.