Anasayfa Haber Mad Max: Fury Road İçin Yeni Video Yayınlandı

Mad Max: Fury Road İçin Yeni Video Yayınlandı

30 yıl aradan sonra gelecek olan yeni Mad Max filmi, hikayeyi baştan anlatmıyor, aksine boşlukları dolduruyor.

Orijinal Mad Max üçlemesini çeken yönetmen George Miller tarafından yapılmakta olan yeni Fury Road, önümüzdeki Mayıs ayında gösterime girecek. Serinin dördüncü filmi olan Fury Road, sanılanın aksine Mad Max markasını baştan yaratmayı amaçlamıyor. Aksine ilk iki film arasında geçen olayları anlatacak olan Fury Road, Max’in nasıl bir nihilist anti-kahramana dönüştüğünü gösterecek.

Başrollerinde Tom Hardy ve Charlize Theron gibi ciddi isimlerin bulunduğu filmde, bilgisayar efektleri olabilecek en az miktarda tutulmaya çalışılmış. Yapımcılar ekranda göreceklerimizin yaklaşık % 80 oranında gerçek aktör ve dublörlerle çekilmiş olduğunun altını çiziyorlar.

Konuya gelince, yeni yayınlanan tanıtım videosu bunu da şüpheye bırakmayacak şekilde ortaya koyuyor. Vahşi bir çete ile onlardan kaçan bir grup kadının ortasında kalan Max, nükleer kıyamet sonrası Avusturalya çöllerinde hayatta kalmaya çalışacak. Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz üzere, bu filmde de diğer Mad Max filmlerinde bulmaya alıştığımız karanlık espri anlayışı eksik değil.