Anasayfa Haber Yeni Avengers Videosu Filmden Bir Bölüm Gösteriyor

Yeni Avengers Videosu Filmden Bir Bölüm Gösteriyor

Avengers: Age of Ultron çok yakında sinemalarda olacak, ancak bu arada yeni videolar internete düşmeye devam ediyor.

Marvel’ın süper kahraman filmleri içinde en çok iş yapanlardan biri de Avengers olmuştu. 1 Mayıs tarihinde gösterime girecek olan yeni Avengers filminin ise bu rekoru da kıracağı tahmin ediliyor. Tabii Marvel reklamcıları da boş durmayarak, arada bir internete saldıkları kısa fragmanlarla ilgiyi canlı tutmaya devam ediyorlar.

Age of Ultron için çıkan son fragman ise biraz daha sıra dışı, çünkü film içinden hayli önemli bir sahneyi gösteriyor. Iron Man ve Ultron yüz yüze geliyorlar. Ultron’un yanında Scarlett Witch ve Quicksilver’ın da yer aldığını görüyoruz. Tony Stark ise Captain America ve Thor eşliğinde görülüyor. Bu yeni videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

5 Yorumlar

  1. marvelde kötü adam sıkıntısı var çok yetersizler bu konuda o yüzden ultron gibi gereksize yakın sanal düşmanlar var .

    • Kötü adamlar var aslında ama sinemaya uyarlıyamıyorlar ultron iyi bir rakip Apolacypse X-Men’de gözükücek mesela çok güçlü bir karakter daha bir tonla var ama bunu nasıl uyarlıyacakları önemli ultron şuanda iyi bir rakip marvel evrenindeki karakterlerin filmlerini çekseler en azından 100 film çıkar. Sonra Fantastik Dörtlü Gümüş Sörfçünün Yükselişindeki filmindeki galaksiler ve gezegenler ile beslenen Galactus var. Varda var yani ama nasıl uyarlıyacaklar o önemli rakip çok.

        • Ona bakmıyacaksın işte hulkun gezegen patlatması Marvel evrenindeki kozmik güçlere karşı hiçbirşey değil. Ölümsüzler evreni baştan yaratanlar vs var kötü karakterler var çok güçlü ama bunu nasıl uyarlıyacaksın atıyorum Eternity zamanı ve uzayı bükebiliyor hatta gerçekliği bile değiştirebiliyor ama bunu nasıl uyarlıyacaklar bu kadar güçlü bir varlığın karşısına hangi kahraman durabilicek galactus mesela gücünün sınırı yok sonra infinity,death, Abraxas, Dormammu gibi bir sürü karakter var bunları uyarlamak sorun bence Ultron şuanda iyi bir rakip Avengers 3’ün çekimlerinden çok daha güçlü kötüler olucak. Robert D. J.R’in sözleşmesi Avengers 3’ten sonra bitiyor onun yerini kim doldurucak buda önemli.

          • işte benim söylediğimi sen söylüyorsun. bu bahsettiklerinin güçlerinin ölçülebilir bir yanı yok. bunlar neye göre kötü kime göre kötü hepsi kozmik tanrı. bakalım görücez ama şu varki çok gaz veriyorlar. ultronu da çok dişli bir rakipmiş gibi resmetmeye çalışıyorlar. bakalım bide dc evrenide birleşirse sen görürsün düşmanı zaten biliyorsundur gerçi

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version