Anasayfa Haber Bülten CoolerMaster, Swift-RX XL Modelini Tanıttı

CoolerMaster, Swift-RX XL Modelini Tanıttı

Cooler Master, bugün Swift-RX mousepad serisinin extra büyük üyesini duyuruyor.

Standart boyutlardaki mousepadlerin yetersiz kaldığını düşünen kullanıcılar için Swift-RX serisine XL adında yeni bir üye katıldı. Swift-RX XL modeli, 900x360mm boyutlarıyla sadece mouse için yeterli alanı sağlamasının dışında, klavyeyi de kapsayarak maksimum yüzey alanı sunuyor

Hız ve Kontrol
Swift-RX XL, diğer Small (S), Medium (M) and Large (L) modellerinde olduğu gibi hız ve konforu bir arada isteyen oyuncular için tasarlanmıştır. Konforu da bir arada getiren Swift-RX XL’in ince dokulu mikroskobik yüzey yapısı hem optik hem de lazer sensörlü fareler için mükemmel hassasiyet sağlar. Alt kısımdaki %100 doğal kauçuk sayesinde ateşli çatışma sahnelerinde bile mousepad’ı yerinden oynatmak imkansız. Swift-RX uzun ve yoğun kullanımlar sonrasında bile deforme olmadan uzun süre size hizmet edebilir.

Swift_RX_Serisi

Bulunabilirlik & Boyutlar
Swift-RX mousepad serisi herkesin ihtiyaçını karşılamak amacıyla dört farklı boyutta geliyor:

Küçük: 250x210mm

Orta: 320x270mm

Büyük: 450x360mm

Ve şimdi Daha Büyük: 900×360.

Swift-RX serisindeki tüm ürünler 3mm kalınlığındadır.

Swift-RX XL Nisan ayının sonunda, 29,90 Euro tavsiye edilen fiyatıyla satışta olacak. Swift-RX Small, Medium ve Large modelleri de 9,50, 13,50 ve 19,50 Euro tavsiye edilen satış fiyatlarıyla raflarda olacak. Fiyat ve bulunabilirlik bulunduğunuz bölgeye göre değişebilir.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version