Anasayfa Haber Xbox One İçin Fallout 4 Alana, Fallout 3 Bedava!

Xbox One İçin Fallout 4 Alana, Fallout 3 Bedava!

Microsoft’un Xbox konsolunu kullanıyorsanız, Bethesda size bir fiyatına iki oyun vermeye hazır.

Bethesda tarafından yapılan bir açıklama, Fallout seven Xbox sahiplerini sevindirebilir. Microsoft’un Xbox One oyun konsolu, Fallout 4’ün çıkacağı platformlardan bir tanesi, oyun 11 Kasım tarihinde Windows PC ve PS 4 için de çıkacak. Ancak Xbox One sahiplerinin bir avantajı var, o da serinin bir önceki oyununa ücretsiz sahip olma şansı.

Eğer Xbox One üzerinde Fallout 4 için önsiparişte bulunursanız, Bethesda size bedava Fallout 3 vermeyi vaat ediyor. Tabii Fallout 3 şimdilik sadece Xbox 360 oyun konsolunda çalışıyor. Ancak Microsoft’un duyurduğu geriye dönük uyumluluk programı çerçevesinde Xbox One için adaptasyonu yapılacak oyunlar arasında ilk sırada yer alıyor. Yani kısa süre sonra Xbox One üzerinde Fallout 3 oynamanız mümkün olacak.

Fallout 3, her ne kadar orijinal Fallout serilerinin izometrik yapısını sevenler tarafından eleştirilmiş olsa da, Bethesda’nın açık dünyalar yaratma konusundaki başarısına büyük katkıda bulunduğu da şüphe götürmez. Kaldı ki Fallout 4 ilginizi çekiyorsa ve daha önce Fallout evreninde geçen herhangi bir oyunu oynamadıysanız, harcanan zamana da değer.