Anasayfa Haber Samsung Galaxy S6 Mini Fotoları Sızdı

Samsung Galaxy S6 Mini Fotoları Sızdı

Yeni sızan bazı fotolar, Samsung’un Galaxy S6 serisi telefonlarına bir de Mini modeli eklemeye hazırlandığını gösteriyor.

Samsung, Galaxy S6’ın yanı sıra Galaxy S6 Edge modelini de çıkararak, bu model gamını genişletmeyi amaçladığını ortaya koymuştu. Şirketin 13 Ağustos tarihinde Galaxy Note 5 modelinin yanında bir de Galaxy S6 Edge Plus modelini duyuracağı, böylece S6 ailesini genişleteceği biliniyordu.

Öte yandan söylentiler bir de S6 Mini modeline işaret ediyordu, ancak yakın zamana kadar bu modelin varlığına dair ciddi bir delil yoktu. Basına sızan bazı yeni fotolara göre, Samsung bu modelin tasarımını tamamlamış olabilir. Fotolar pek aydınlık olmasalar da, Mini modelinin tasarımının büyük abisinden çok daha farklı olmadığına işaret ediyor.

Ancak tabii ki çok daha ucuz bir seçenek olması beklenen cihazın donanım özellikleri ve ebatları çok daha farklı olacak. Söylentilere göre bu modelin 4.6 ya da 4.7 inçlik, 720p çözünürlüklü bir ekrana sahip olması beklenebilir. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 808 modelinin adı geçerken, 2 GB RAM ve 15 MP arka kameraya yer verileceği fısıldanıyor. Eğer telefon gerçekten de hazırsa, 13 Ağustos tarihinden Samsung tarafından büyük kardeşleriyle birlikte tanıtılması şaşırtıcı olmayacaktır.