Anasayfa Haber Witcher 3 İçin Son Ücretsiz Eklenti Çok Yakında

Witcher 3 İçin Son Ücretsiz Eklenti Çok Yakında

CD Projekt Red tarafından vadedilen 16 ücretsiz eklentinin en sonuncusu önümüzdeki haftalarda indirmeye açılacak.

The Witcher 3: Wild Hunt bu yılın en çok oynanan, en çok sevilen oyunlarından biri oldu. Serinin son oyunu için yapımcı CD Projekt Red tarafından vadedilen 16 adet ücretsiz eklenti de gelmeye devam ediyor. Bu ücretsiz eklentiler oyuna renk katan çeşitli ek özellikler katıyor.

The Witcher 3 için çıkması planlanan en son eklentinin ne olduğu yapımcılar tarafından duyuruldu. Henüz yapımı bitmemiş olan ancak bir kaç haftaya çıkması beklenen bu son eklentinin adı New Game Plus olacak. New Game Plus, aslında bir oyun modu ve RPG türü oyunlarda arada bir karşımıza çıkıyor.

Bu mod ana hikayeyi bitiren oyunculara, yeniden ve çok daha yüksek zorluk seviyesinde bir oyun başlatma imkanı tanıyor. Tabii burada esas nokta, oyuncunun karakter özelliklerini sıfırlamadan, kazandığı tüm yetenekler ve silahlarla yeni oyun açmaya izin vermesi. Şüphesiz hikayeye bağlanan bazı eşyalar yeni oyunla birlikte envanterden alınıyor, ancak onun dışında eşyalarınıza genellikle pek dokunulmuyor.

Bu son eklentiyle birlikte The Witcher 3 için çıkacak ücretsiz eklentiler serisi sona ermiş olacak. CD Projekt Red tarafından planlanan iki büyük ücretli ek görev paketinin ilki olan Hearts of Stone ise Ekim ayında çıkacak ve yeni bir hikaye getirecek. 2016 yılında gelecek olan Blood and Wine ise yeni bir bölgeyi ana haritaya ekleyecek ve daha uzun bir hikayeyi anlatacak.