Anasayfa Haber Final Fantasy 16 The Rising Tide Çıkış Tarihi Belli Oldu

Final Fantasy 16 The Rising Tide Çıkış Tarihi Belli Oldu

Final Fantasy 16 The Rising Tide Çıkış Tarihi

Final Fantasy 16 oyununun ikinci ücretli genişlemesi olan The Rising Tide için çıkış tarihi açıklandı. Buna göre, Final Fantasy 16 The Rising Tide 18 Nisan tarihinde oyuncularla buluşacak.

Çıkış tarihi PAX East panelinde açıklanan The Rising Tide’ın 20 dolar fiyat etiketi taşıyacağı belirtiliyor. Bununla birlikte, daha önceki ücretli DLC Echoes of the Fallen’ı henüz almadıyanlar, indirimli genişleme kartıyla her ikisini de 25 dolar karşılığında erişebilecek.

The Rising Tide, Clive ve yandaşlarının gizli Mysidia ülkesine seyahatini görecek. Uzun süredir kayıp olan su Eikon’u olan Leviathan’ın hakimiyetini ararken “unutulmuş bir halkın trajik tarihini ortaya çıkaracaklar”.

Başlık ve açıklamanın da belirttiği gibi, “deniz tüküren yılan” da dahil olmak üzere bir dizi su bazlı saldırıyı kullanacaksınız. Ayrıca Clive’in yolculuğunda başka bir güç bulacağından da bahsediyor. Bu arada fragmanda Leviathan ile göl yüzeyinde gerçekleşen savaş gösteriliyor.

The Rising Tide’ı ve ana oyunu geçenler, Kairos Gate adlı yeni bir oyunsonu moduna erişim kazanacak. Birbiri ardına gelen düşman dalgalarını alt ederek, artan zorluk derecesine sahip 20 seviyede savaşacaksınız. Bu mod aracılığıyla Clive için yeni malzemeler ve silahlar kazanabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak Square Enix, 18 Nisan’da Final Fantasy 16 için bir dizi yaşam kalitesi yükseltmesi içeren ücretsiz bir güncelleme yayınlayacak. Öncelikle Hızlı Tamamlama seçeneği ile size görev veren NPC’ye anında geri dönebileceksiniz. Beceri Seti özelliği, beş adede kadar Beceri ve Yetenek ekipmanı kaydetmenize olanak tanıyacak. Erişilebilirliğe yönelik olumlu bir güncellemeyle, kontrolleri uygun gördüğünüz şekilde yeniden eşleştirebileceksiniz.