Anasayfa Haber Yeni LG Nexus 5 İlk Kez Bu Kadar Net Görüntülendi

Yeni LG Nexus 5 İlk Kez Bu Kadar Net Görüntülendi

Sonbaharda tanıtılacak 2015 model LG Nexus 5’le ilgili şimdiye kadarki en net fotoğraf sızdırıldı.

Google’ın bu sonbaharda I/O konferansında tanıtacağı yeni nesil Nexus akıllı telefonlarıyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde render videosu sızan 2015 model LG Nexus 5, ilk kez kanlı canlı görüntülendi.

Fotoğraftan anlaşıldığı üzere henüz prototip aşamasında olan telefonun beyaz arka yüzeyi görülüyor. Muhtemelen sizin de ilk gözünüze takılan nokta, kameranın hemen altındaki gümüş renkli daire olmuştur. Söylentilere göre bu Google’ın yeni Nexus telefonlarında yer vereceği parmak izi sensörü olacak. Ancak bu fotoğrafta yalnızca beyaz plastik üzerine yerleştirilmiş bir halka gibi görünüyor. Muhtemelen henüz prototip aşamasında olduğu için diyebiliriz.

Daha önce sızdırılan render videosundaki görüntüyle oldukça uyuşan telefon, çok büyük ihtimalle buna yakın bir tasarımla gelecektir. Cihazın yeni sürüm Android işletim sistemi kullanacağını da biliyoruz, ancak bugünkü gelişmeler sayesinde bir bilgi daha kesinleşmiş oldu. Kullandığı işletim sisteminin adı Android 6.0 Marshmallow olacak.

4 Yorumlar

  1. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen de google motorolayi satın almamış miydi? neden yeni modeli lg tarafından üretiliyor ? İnsanlar nexsus yerine lg logosuna bakıyorlar diye mi ?

    • Motorola şirketi lenova satıldı.(Teknik ekip servis ağı konusu sanırım gözünü korkuttu sonuçta yazılım firması).Ayrıca Motorola lenova yüzünden tüm dünyada satılmayınca Google LG partnerliği devam ediyor.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version