Anasayfa Haber Borderlands Filmi Geliyor

Borderlands Filmi Geliyor

2K’nın sevilen oyun serisi Borderlands’in filminin çekileceği kesinleşti.

Bugüne kadar 26 milyondan fazla satan FPS oyunu Borderlands’in filmi çekilecek. Resmi Twitter hesabından atılan Tweet ile oyunun filminin çekileceği haberi paylaşıldı. Filmin yapımını ise Lionsgate stüdyosu üstlenecek. Ayrıca Iron Man, Spider Man, X-Men ve Blade gibi süper kahraman filmlerinde önemli görevler üstlenen Avi Arad ve Ari Arad da filmin prodüktörlüğünü yapacaklar. Filmin ne tarz olacağı henüz bilinmiyor, ancak beklentiler Mad Max tarzı bol aksiyonlu bir film olacağı yönünde.

Daha önce bilgisayar oyunundan sinema dünyasına adapte edilen pek çok yapıt bulunuyor. Ancak genele bakıldığı zaman bu tip filmlerin büyük bir çoğunluğunun hayal kırıklığı olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar başrolünde Angelina Jolie oynamış olsa da, Tomb Raider filmlerinin pek de başarılı yapıtlar oldukları söylenemez. Ayrıca 2007 yılında çekilen Hitman filmi de epey olumsuz eleştiri almıştı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Hitman’in yeni filmi de gösterime girdi, ancak o da şu ana kadar pek iç açıcı yorumlar almadı. Borderlands dışında Assasin’s Creed, Uncharted ve Warcraft oyunlarının da önümüzdeki dönemlerde vizyona girmek üzere filmleri çekiliyor.