Anasayfa Haber Deus Ex: Mankind Divided Çıkış Tarihi Belli Oldu

Deus Ex: Mankind Divided Çıkış Tarihi Belli Oldu

Deus Ex: Mankind Divided için resmi çıkış tarihi ve ön siparişe katılanlara verilecek özel hediyeler belli oldu.

Square Enix’in 2011 yılında piyasaya sürdüğü Deus Ex: Human Revolution, piyasa tarafından olumlu karşılanmıştı. Bu yılın Nisan ayında duyurulan Deus Ex: Mankind Divided ile Human Revolution’ın devamının geleceğini biliyorduk. Artık elimizde bir tarih de var; Deus Ex: Mankind Divided 23 Şubat’ta çıkacak.

Oyunun çıkış tarihi dışında özel bir ön sipariş hediye paketi de duyuruldu. Oyunu ön sipariş ile temin eden kullanıcıları 5 aşamalı bir hediye paketi bekliyor. İşin ilginç kısmı ise her hediye aşaması, toplam ön sipariş sayısı belli bir yüzdeyi aşınca açılıyor. Oyuncular ilk aşamada başkarakterimiz Adam Jensen için tasarlanan kostümlerden birini seçiyorlar.

Eğer toplam ön sipariş sayısı (tam rakam belirtilmiyor) %25’i geçerse 2. aşama ödülleri olan dijital sanat çalışması kitabı veya 6 parçalık dijital müzik içeriği hediye ediliyor. Ayrıca 3. aşamada ekstra bir görev ve 4. aşamada da dijital çizgi roman hediye ediliyor. Son olarak 5. aşamada çok daha sıra dışı bir hediye yer alıyor. Eğer yeterli ön sipariş sayısına ulaşılırsa, çıkış tarihinden 4 gün önce oynama hakkı elde ediliyor.

Deus Ex: Mankind Divided 23 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında çıkacak.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmbHtXPhr14

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version