Anasayfa Haber Ultimate Ears, Boom 2 Modelini Duyurdu

Ultimate Ears, Boom 2 Modelini Duyurdu

Ultimate Ears, su geçirmez Bluetooth hoparlörünün yeni modeli UE Boom 2’yi tanıttı.

Ultimate Ears (UE) firmasının geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü UE Boom, su geçirmeme özelliği, 15 saate kadar dayanabilen pil ömrü ve ses kalitesiyle pazarda hayli ilgi çeken kablosuz hoparlörlerden biri olmuştu. Firma selefine kıyasla daha yüksek desibelde ses verebilen ve daha geniş kablosuz kapsama alanına sahip yeni UE Boom 2 modelini resmen duyuruldu.

UE Boom 2, bir önceki model ile neredeyse aynı tasarıma sahip. Cihazın asıl değişen özellikleri içindeki parçalarda yer alıyor. Firmanın söylediğine göre UE Boom 2’nin ses seviyesi 90 db’e çıkarak, selefine kıyasla %25 daha yüksek ses verebiliyor. Bluetooth teknolojisi kullanan cihazın kablosuz kapsama alanı 30 metreye kadar genişliyor.

UE Boom 2 ile birlikte bir önceki modelin en büyük sıkıntısı olan cihaz üzerinden müziğe kumanda edememe sorunu da gideriliyor. Yeni dokunmatik algılayıcılar sayesinde hoparlöre dokunarak müzik akışına doğrudan kumanda edilebiliyor. IPX7 sertifikası yeni modelin de suya karşı dayanıklı olduğuna işaret ediyor. Bataryasında ise herhangi bir değişiklik yer almıyor ve yine 15 saate kadar pil ömrü vaat ediyor.

Yeni renk seçenekleriyle gelen cihazın fiyatında da değişikliğe gidilmeyecek ve 199$’dan satışa sunulacak. UE Boom 2’nin satışına bu ay içinde başlanacak.