Anasayfa Haber Apple’ın İlk Android Uygulaması Tek Yıldıza Boğuldu

Apple’ın İlk Android Uygulaması Tek Yıldıza Boğuldu

Apple’ın Android platformu için geliştirdiği ilk uygulama olan Move to iOS, tek yıldızlı yorumlarla doldu taştı.

Apple geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği iPhone lansmanında, Android kullanıcılarını iOS tarafına çekebilmek için “Move to iOS” adlı bir uygulama geliştireceğini duyurmuştu. Apple’ın Android platformu için geliştirdiği ilk uygulama olan Move to iOS, kullanıcıların Android telefonundaki resimler, kişiler, mesajlar ve diğer önemli verileri kolayca iPhone’a aktarmasını sağlıyor. Uygulama, dün itibariyle Android platformunun uygulama mağazası olan Google Play’de ücretsiz olarak indirmeye açıldı.

Buraya kadar her şey normal görünüyor, ancak uygulamanın sayfasına gidildiği zaman epey ilginç bir durumla karşılaşıyoruz. Move to iOS uygulaması şu ana kadar 10.000’den fazla inceleme yorumu aldı ve bunların %80’inden fazlasını tek yıldızlı kötü içerikli yorumlar oluşturuyor. Yorumlara baktığımız zaman dünyanın dört bir yanından Android hayranlarının Apple’la dalga geçmek için tek yıldız verdiğini görüyoruz. Türk kullanıcıların da bu yorumlara hayli katkısı olduğu açıkça görülebiliyor.

Android_Troll

 

9 Yorumlar

  1. Açıklamasında “İOS taşı iPhone veya iPad Android dan güvenli veri aktarır.” yazarsa normal… :D

    Ek olarak sadece aynı WiFi ağına bağlıysanız verileri aktarabiliyorsunuz. Ve sadece 4.0 üstü cihazlar destekleniyor…

  2. Tamamen salakça, bir uygulamaya 1 yıldız vereceksen vaadettiği işi yapamıyorsa vereceksin bizimkiler gurur meselesi yapmış. (cahilin her konuda cahil olması)

  3. Gerçekten çok saçma. Niye 1 yıldız vermiş ki herkes? Ben iOS veya Android hayranı değilim. Her ikisini de kullanıyorum. Bence Apple iyi bir şey yapmış. Bu sayede Android telefonla iPhone’u aynı ağa bağlayıp Müzikler dışındaki hemen hemen herşeyi Android’den kolayca iPhone’a transfer edebiliyoruz. Bu eskiden Android telefon kullanıp iPhone satın alanların işini kolaylaştırıyor. Doğrusu neden herkes 1 yıldız yağmuruna tutmuş ben anlamadım.

    Benim bildiğim 1 yıldız ancak uygulama işlevini tam anlamıyla yerine getirmiyorsa, çok bug içeriyorsa, tasarımı kötüyse yada onun gibi sebeplerden, inceledikten sonra verilir. Sırf “Apple yaptı diye” verilmez..!

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version