Anasayfa Haber Batman: Arkham Knight Bu Ay Geri Dönecek

Batman: Arkham Knight Bu Ay Geri Dönecek

Batman: Arkham Knight’ın PC’ye geri dönüşünü bekleyenlere Warner Bros’dan iyi haberler var.

PC versiyonunda yaşanan grafik sorunları nedeniyle büyük tepki çeken ve Steam’den geri çekilmek zorunda kalınan Batman: Arkham Knight, kısa bir zaman sonra geri dönüyor. Yayıncı firma Warner Bros. Interactive Entertainment, yaptığı açıklamada oyunun Ekim ayı sonlarına doğru PC platformuna geri döneceğinin müjdesini verdi.

Batman: Arkham Knight, Haziran ayında PC, Xbox One ve PS4 platformları için satışa sunulmuştu ancak yazılımsal sorunlar nedeniyle oyunu PC platformunda en iyi ekran kartlarıyla bile düzgün olarak oynayabilmek mümkün değildi. Gelen eleştirilerin artması üzerine yayıncı firma oyunu Steam platformundan geri çekmek zorunda kalmıştı. Geçtiğimiz ay yapılan bir açıklama ile firmanın sorunları gidermek için çalışmalara devam ettiği ve en kısa zamanda yeniden satışa sunulacağı bildirilmişti.

Warner Bros, PC üzerindeki sorunları gidermekle uğraşmanın yanı sıra DLC çalışmalarını da yürütüyor. Bugüne kadar konsol platformları için sunulan tüm DLC’ler, PC için de geliştiriliyor. Oyunun geri dönüşüyle birlikte bu ek görev paketleri de oyunculara sunulacak. Ayrıca oyuncular bu kadar uzun süredir beklediklerinden, firmanın PC için bir indirim uygulanmasını talep ediyorlar. Ancak henüz bu konuda firma tarafından bir söz verilmiş değil.

6 Yorumlar

  1. insanlarda oyun hevesi bırakmadılar kardeşim dlc paketiyle geri dönsen ne olur sizlere bir örnek the evil within korku oyunu kaç dlc paketiyle geri dönüş yaptı 3 the assignement the executioner the consequence üstelik bu oyun 2014 yılına ait dlc paketleri hariç onlar bu yıl 2015″te çıktı üstelik çok tuttu üstelik batman kadar ağır sistem gereksinimleri istemiyor

    The Evil Within PC Sistem Gereksinimleri

    Windows 7 veya Win 8 (64 bit)
    Dört çekirdekli Core quad Q8300 İŞLEMCİ veya intel core i7 eş değer işlemci
    4 GB RAM
    50 GB disk alanı
    4 GB VRAM içeren GeForce GTX 670 veya ona denk ekran kartı veya GTX 560 EŞ DEĞER KART 2GB VRAM..
    Yüksek hızlı internet bağlantısı
    Steam hesabı

    Sizlere sadece bir örnek olarak gösterdim arkadaşlar batman arkham knight sistem gereksinimlerine bakalım…

    İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz veya AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: 3GB NVIDIA GeForce GTX 760
    DirectX®: 11
    Hard Disk: 55 GB

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version