Anasayfa Haber Star Wars Battlefront Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Star Wars Battlefront Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

DICE’ın merakla beklenen FPS oyunu Star Wars Battlefront hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Star Wars Battlefront, hem Star Wars hayranları, hem de genel olarak FPS severler tarafından aylardır beklenen bir yapım. Kasım ayında oyuncularla buluşacak oyuna dair her geçen gün yeni bilgiler açığa çıkıyor. Bu bilgilerden ilki, oyun içinde para kullanılacağına ve bunun mikro-anlaşmalarla yapılacağına dair söylentilere ilişkin.

Bizzat DICE tarafından gelen bir açıklama, oyun içinde paranın kullanılacağını doğruladı. Ancak bu para oyun içinde kazanılacak ve harcanacak. Çoğu F2P oyunda olduğu gibi yapımcı şirkete para kazandırmaya yönelik mikro-satışlar bulunmayacak. Yani parasını verip aldığınız oyunda bir de oyun içi satışlarla cebinizden para hortumlanmayacak.

Grafik Ayarları

Battlefront hakkında ortaya çıkan bir diğer detay ise, PC sürümünde değiştirilebilecek grafik ayarları oldu. Star Wars Battlefront’ta oldukça geniş bir grafik ayarları yelpazesi mevcut. Listeleyeceğimiz ayarların çıkış tarihine kadar değişebileceğini belirtelim. İşte oyunun PC sürümünde göreceğimiz grafik ayarları:

Tam ekran monitör
Tam ekran çözünürlüğü
Tam ekran modu
Tam ekran yenileme hızı
Vertical Sync – Açık/Kapalı
Çözünürlük ölçeği
FOV kaydırıcı
Motion Blur oranı

Grafik kalitesi
Kaplama kalitesi
Işıklandırma kalitesi
Gölge kalitesi
Efekt kalitesi
Rötuş kalitesi
Mesh kalitesi
Arazi kalitesi
Arazi toprak örtüsü
Anti-aliasing
Çevresel perdeleme (Ambient Occlusion)

Grafik ayarlarının PC oyuncularına bu kadar fazla seçenek sunması, oyunun basit bir konsol portu olmadığını ortaya koyması açısından da önemli denebilir. Star Wars Battlefront, 17 Kasım’da Windows PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecektir.