Anasayfa Haber Oyuncular Batman: Arkham Knight’tan Hala Memnun Değil

Oyuncular Batman: Arkham Knight’tan Hala Memnun Değil

Batman: Arkham Knight’ın PC sürümünden hata raporları gelmeye devam ediyor.

Bu yılın en problemli oyunlarından biri olan Batman: Arkham Knight, PC platformunda yaşanan grafik adaptasyon sorunları nedeniyle çıktıktan bir süre geri çekilmiş ve geçtiğimiz günlerde yeniden satışına başlanmıştı. Oyunculardan gelen geri bildirimler doğrultusunda oyun ilk çıktığında yer alan büyük sorunların giderildiği görülüyor. Ancak bazı oyuncular hala daha tam beklediği performansı alamıyorlar.

Batman: Arkham Knight’ın düzeltilmiş halini deneyen bazı oyuncular, oyunda FPS stabilizasyonu konusunda bazen problemler yaşandığını ayrıca takılmaların ve çökmelerin meydana geldiğini bildirdi. Konuyla ilgili Steam sayfası üzerinden açıklama yapan Warner Bros., bu hataların farkında olduklarını ve en kısa zamanda düzeltileceğini bildirdi.

SLI ve Crossfire’a tam destek sağlamak için GPU partnerleriyle çalışmalar içinde olduğunu belirten firma, Windows 7 kullanıcılarının bazılarında problemler olduğunu söyledi. Ayrıca oyunu Windows 10 platformunda sorunsuz oynayabilmek için sistemin en azından 12 GB RAM’e ihtiyaç duyduğunu da açıkladı.