Anasayfa Haber Mobil Cihazlara Titanfall Müjdesi

Mobil Cihazlara Titanfall Müjdesi

2014 yılında çıkan ve FPS/aksiyon türünün ses getiren oyunlarından biri olan Titanfall için mobil sürüm müjdesi geldi.

Titanfall yapımcısı Respawn ve F2P oyunları üzerine çalışan Nexon’un işbirliğiyle oluşturulan Los Angeles merkezli Particle City stüdyosunda, oyunun hem Android, hem iOS sürümlerinin hazırlanacağı, Respawn kurucusu Vince Zampella ve Nexon CEOsu Owen Mahoney tarafından bizzat açıklandı.

Ancak açıklamada dikkat çeken en önemli detay, çalışmanın bir uyarlama olmaktan öte, mobil cihazlar için neredeyse tamamen yeniden hazırlanacağı oldu. Owen Mahoney, bu çalışmanın, mobil cihazlar üzerinde FPS türü için neler yapılabileceğini göstereceğini ve bundan yepyeni fikirler ve uygulamalar çıkabileceğini belirtiyor. Bu, başka oyunların da mobile geleceği anlamını taşıyor.

Bu düzeyde kapsamlı bir çalışma, oyunun mobil versiyonunun da çıkışını biraz geciktirecek gibi görünüyor. Oyun için planlanan çıkış tarihi 2016 başı olarak görünüyor. Oyunun Windows Phone platformuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor, muhtemelen olmayacak. Oyunun ücreti ile ilgili de herhangi bir bilgi bulunmamasına rağmen, ücretsiz olması ve oyun içi satın alma esasına dayanması beklenebilir.