Anasayfa Makale Hayat Skyrim Ejderhası Akatosh Technopat’ta!

Skyrim Ejderhası Akatosh Technopat’ta!

Skyrim ejderhası, oyun içerisindeki ismiyle Akatosh!
Skyrim ejderhası, oyun içerisindeki ismiyle Akatosh!

Bu bölümde bir ejderha inceliyoruz! Şaka bir yana, inceleme olmasa da Skyrim ejderhası olarak da bilinen, oyunun logosunda yer alan Akatosh’u Technopat ofisinde konuk ediyoruz…

Asaltek firmasının sahibi Mak. Müh. İsmail Ozan İzci tarafından CNC tezgahında alüminyumdan imal edilen Skyrim ejderhası, bizi çok mutlu eden bir hediye oldu. Hatta bu ejderhayı, YouTube’un Kristal Elma etkinliğinde sizlerle ilk defa paylaşmıştık. Bunun üzerine daha yakın bir görüntüsü de gelen istekler arasında yer aldı.

Ejderha'nın doğduğu fırın: ASALTEK
Ejderha’nın doğduğu fırın: ASALTEK

Kendisine hediyesi için teşekkür ediyor, CNC’den önce tasarımı, sonrasında ise eğe ve el işçiliği, hatta ateş ile karartma emeği için ellerine sağlık diyoruz. Videonun son kısmında ejderhanın detaylarının yakın çekimini görebilirsiniz.

Ayrıca üretim sonrası ejderhanın ateşler içerisindeki halini de bu iki videoda görebilirsiniz:

Ejderhanın yapım aşamaları:

skyrim-ejderhasi (5)skyrim-ejderhasi (2)skyrim-ejderhasi (6)skyrim-ejderhasi (4)skyrim-ejderhasi (8)skyrim-ejderhasi (1)skyrim-ejderhasi (3)skyrim-ejderhasi (7)

akatosh (2)akatosh (1)akatosh (4)akatosh (3)

 

ejderha-skyrim-akatosh--asaltek-technopatskyrim-ejderha-akatosh-2skyrim-ejderha-akatoshskyrim-ejderha-akatosh-3

 

Peki Akatosh’u nerede görmek istersiniz?

Siz değerli okur ve izleyicilerimizin gözünden bu ejderha en iyi nerede durur? Videolarımızdaki çekim alanını yakından tanıyorsunuz, kitaplıklar ya da orta alanda çeşitli yerler mevcut. Bunları göz önüne alarak yorumlarda yanıtlarınızı bekliyoruz…