Anasayfa Mobil LG V10 Oyun Performansı

LG V10 Oyun Performansı

LG V10 Oyun Testi
LG V10 Oyun Testi

LG V10 oyun performansı videomuzda Android’in zorlu oyunları ile LG V10 oyun testi yapıyor, akıllı telefonun eğlence kullanımına yakından bakıyoruz…

LG V10 oyun performans testi öncesinde okuyucu ve izleyicilerimizden gelen istekler üzerine Android test oyunları listemizi genişlettik ve yeniledik. En zorlu Android oyunlarının yanında çok oynanan popüler isimleri ve gelecek yılın oyunlarında kullanılacak olan yeni nesil oyun motorunu da dahil ettik.

LG V10 oyun testimizde Android oyunlarının bir kısmını LG V10’un OTG desteğini kullanarak GamePad ile oynadık. Siz de isterseniz bir normal USB’den microUSB’ye dönüştürücü OTG kablosu sayesinde Gamepad, hatta klavye ve fare bağlayabilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

  • 00:10 – Android oyunları listemizi genişletiyoruz.
  • 00:30 – Testlerimizi üst seviye grafiklere sahip oyunlar ile yapıyoruz.
  • 00:40 – Riptide GP2 testi.
    Riptide GP2 grafik açısından çok güçlü bir oyun. Asphalt 8’den yorulduysanız denemenizi tavsiye ederiz.
  • 03:15 – Epic Citadel testi.
    Epic Citadel bir demodur, henüz tamamlanmış bir oyun değildir. Epic Games’in oyun motorunda sunabileceği grafikleri gösterdiği bu demo, gelecek olan oyunların öncüsü niteliğinde.
  • 06:45 – Epic Citadel Benchmark sonucu.
  • 07:00 – Minecraft Pocket Edition testi.
    Minecraft Pocket Edition, Minecraft’ın resmi Android sürümü.
  • 09:23 – World of Tanks Blitz testi.
    World of Tanks Blitz, popüler PC oyunu World of Tanks’ın Android için özel sürümü. Karşılaşmalar oldukça kısa sürüyor. Bu testimiz Multiplayer yani online olarak insan rakiplere karşı gerçekleşiyor.
  • 11:24 – Grand Theft Auto San Andreas Android testi.
    GTA San Andreas Android sürümü, popüler PC oyununun mobil cihazlara uyarlanmış hali. Bu tür PC aktarımı oyunlar genellikle verimsiz kodlar yüzünden sistemlere fazla yük bindirirler. Bizim de oyunu seçmekteki amacımız zaten zorlamak. Bu yüzden ayarları diğer oyunlarda olduğu gibi en üst seviyeye aldık.
  • 14:32 – Asphalt 8 testi.
    Asphalt 8’de grafik ayarlarımız üst seviyede.
  • 18:00 – Test sonuçlarını değerlendiriyoruz.
LG V10 Oyun Testi
LG V10 Oyun Testi

LG V10 oyun testlerinde başarılı bir performans sergiledi. Akıcı bir oyun deneyiminin yanında güçlü ses ve üst seviye ekran dikkat çeken noktalar oldu. Gelecek olan LG V10 inceleme videomuzda ve testlerimizde diğer detayları bulabilirsiniz.

LG V10 Kutudan Çıkıyor videomuz…

LG V10 ile çektiğimiz Kafa Ayarı #50 – İkinci Dünya Savaşı ve Silikon Vadisi bölümü…