Anasayfa Haber Electronic Arts, PC İçin Aylık Üyelik Sistemi Getiriyor

Electronic Arts, PC İçin Aylık Üyelik Sistemi Getiriyor

Electronic Arts, Xbox için sunduğu oyun abonelik servisi EA Access’in benzerini PC için de hazırladı.

Electronic Arts, yaklaşık 1.5 yıl önce Xbox One için EA Access servisini duyurmuş ve bu platforma yönelik oyun abonelik sistemini başlatmıştı. Benzer bir abonelik sistemi de PC platformu için geliyor. Şimdilik yalnızca Windows kullanıcılarının yararlanabileceği Origin Access, aylık sabit ücret karşılığında belirli oyunlara erişim imkanı sağlıyor.

Abonelik sistemiyle sunulacak oyunlar arasında Electronic Arts yapımlarına yer verileceği gibi, üçüncü parti birçok oyun da yer alacak. Liste sık aralıklarla güncellenecek ve yeni oyunlar servise dahil edilecek. Ayrıca Origin Access’e abone olanlar, Electronic Arts’ın yeni oyunları çıkmadan deneme versiyonlarına da herkesten önce erişebilecek. Hatta 4 Şubat’ta Unravel’ın deneme versiyonu da servisteki yerini alacak. Böylece Origin Access aboneleri, oyunun tam sürümü piyasaya çıkmadan beş gün önce Unravel’i deneme şansı bulacak.

Önemli ayrıntılardan biri de, bu servisi kullanan kişilerin Origin’den alacağı oyunlarda %10 indirimden yararlanacak olması. Şimdilik bu abonelik servisinde Dragon Age: Inqusition başta olmak üzere The Sims 3, Battlefield Hardline, SimCity ve FIFA 15 gibi oyunlar bulunuyor. Electronic Arts’ın Vault adı altında listelediği oyunlara erişimin bedeli ise 4.99 dolar.