Anasayfa Haber Bülten World of Tanks, PlayStation 4 İçin Çıktı

World of Tanks, PlayStation 4 İçin Çıktı

PlayStation 4 sahibi tankçıları sınırlı bir süreliğine oyun içi özel içerikler bekliyor.

Wargaming, milyonlarca oyuncusu bulunan World of Tanks’in bugün itibariyle PlayStation 4’e çıkışını duyurdu. 15’er kişilik takımlardan oluşan Free to Play tank savaşlarını yeni bir oyuncu nesline sunan bu sürüm, PlayStation 4 platformuna has pek çok özelliği de beraberinde getiriyor.

Hemen indirip oyuna giriş yaparak özel kamuflajıyla gelen T1E6-PS hafif sınıf Premium Amerikan tankı, “Girls und Panzer” animesinde de yer alan Pz.Kpfw. IV Ausf. H Elite tankı ve eşsiz Başlangıç Paketleri (Founders Pack) gibi kısıtlı bir süreliğine sunulacak oyun içi özel hediyeler kazanabilirsiniz.

World of Tanks PlayStation 4 sürümü, DUALSHOCK 4 desteği, Share Play ve PlayStation Vita Remote Play gibi PlayStation 4’e özgü özelliklerden de faydalanıyor. Oyuna Ocak ayı bitmeden önce giriş yapan tüm oyuncular hediye olarak, özel kamuflajıyla gelen T1E6-PS hafif seviye Amerikan tankına sahip olacaklar.

30 Nisan’a kadar Alman Pz.Kpfw. IV Ausf. H tankıyla savaşarak 20.000 XP elde eden tankçılar ise bu tankın Girls und Panzer özel versiyonunu elde etme fırsatı yakalayacak. Ayrıca PlayStation Store’da satılan Başlangıç Paketleri aracılığıyla Premium araçlar, Premium Hesap süresi, oyun içi para ve nadir bulunan tanklar gibi oyun içeriklerine sahip olmak mümkün.

Wargaming, PlayStation Plus üyelerini de unutmamış. Plus üyeleri, oyun içi satın alımlarda çeşitli indirimlerin yanı sıra açılışla birlikte hafif Alman tankı Pz.Kpfw. II Ausf. J ve 3 gün Premium hesap içeren Premium Bundle’a sahip olacaklar.

World of Tanks PlayStation 4 sürümünün PlayStation Plus üyeliği gerektirmediğini ve tüm PlayStation hesabı sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabileceğini bir kez daha hatırlatalım. World of Tanks PlayStation 4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.