Anasayfa Oyun Heroes of the Storm Oynuyoruz

Heroes of the Storm Oynuyoruz

Heroes of the Storm Oyunuyoruz!
Heroes of the Storm Oyunuyoruz!

Blizzard’dan Heroes of the Storm’u 4K 60 FPS olarak oynuyoruz. Ücretsiz online savaş arenasında bizi neler bekliyor?

Blizzard elindeki karakterleri bir arenaya doldurursa ne olur? Diablo’dan Tyrael, Warcraft evreninden Illidan, Starcraft’tan Raynor ve daha nicesi Heroes of the Storm’da çarpışıyor.

Hots olarak kısaltılan Heroes of the Storm popüler ücretsiz online oyunlar arasında kısa zaman içerisinde kendisine sağlam bir yer edindi. Bunda en büyük pay oynanışta bireysel seviye değil, takım seviyesi sistemini kullanması oldu. Koridorlarda hızlı değişimlerin rahatlıkla yaşandığı akıcı bir oyun tarzı var.

Zaten sevilen Blizzard oyunlarındaki kahramanları aynı oyunda toplandığı gibi, hem grafik, hem de müzik açısından tanıdık renkler ve tınılar bir araya geldiğinde; oyuncu kendisini evinde hissediyor. Biz de Hots’un temel özelliklerinden bahsederken örnek bir oyun oynuyoruz.

İşin teknik yanını merak edenler için: Technopat X99 Test Sistemi V 2.0 üzerinde, çift GTX 980Ti OC Edition ekran kartı, ViewSonic’in hızlı tepki veren VX2475Smhl-4K monitörü, CM Storm Trigger-Z klavye ve CM Storm Mizar oyuncu faresi kullanıyoruz.

4K Ultra HD çözünürlükte grafikleri mümkün olan en son seviyeye aldığımız oyunun 60 FPS Shadowplay kaydını akıcı bir şekilde, istediğiniz çözünürlükte izleyebilirsiniz.