Anasayfa Haber GTA 6’da Ana Karakter Kadın Olabilir

GTA 6’da Ana Karakter Kadın Olabilir

Tahminlere göre üç ya da dört yıl sonra çıkması beklenen GTA 6’da ana karakter kadın olabilir.

Geçen yılın ilk aylarında GTA 6’nın varlığı bizzat Rockstar Games başkanı Leslie Benzies tarafından doğrulanmıştı. GTA 6 üzerinde çalıştıklarını belirten başkan, oyunun kurgu aşamasında olduğunu ifade etmişti. Yeni oyunda farklı bir senaryo sistemi üzerine gidilebileceğini belirten Benzies, diğer tüm bilgileri ise gizli tutmuş ve genel senaryoda görevlerin konu akışına göre şekilleneceğini vurgulamıştı.

Rockstar’dan konuyla alakalı yeni bir haber var. Yapımcı, GTA 6’da kadın ana karaktere yer verebilir. En erken üç ya da dört yıl sonra çıkması beklenen yeni GTA için kadın karakterlere sıcak bakıldığı bilgileri geliyor. GTA’nın varolmasını sağlayan Rockstar’ın en önemli yöneticilerinden Dan Houser, geçtiğimiz dönemlerde oyunda kadın karakterlere yer verilmesi konusunda çekimser açıklamalar yapıyordu.

Ancak Houser’ın yeni açıklamaları çok daha olumlu diyebiliriz. Yönetici, “gelecekte GTA’da kadın ana karaktere yer verilebilir mi?” sorusuna, “Elbette, bu aslında her zaman aklımızdaydı; fakat bunun için doğru bir oyun bulamadık” şeklinde yanıt verdi. Elbette bu cevap da, GTA 6’da kadın ana karaktere yer verileceği söylentilerini alevlendirdi.