Anasayfa Haber Bülten Western Digital, Helyumla Kapasite Yükseltiyor

Western Digital, Helyumla Kapasite Yükseltiyor

HelioSeal teknolojisi ile donatılmış yeni depolama çözümü serisi, NAS, güvenlik sistemleri ve kişisel depolama için yeni seçenekler sağlıyor.

Western Digital Corp., NAS, güvenlik videosu ve harici masaüstü uygulamalar için 8TB sürücülü performans depolama çözümü ürün gamını bugün duyurdu.

My Cloud (My Cloud, My Cloud Mirror, My Cloud EX2 Ultra), My Book harici sürücüleri (My Book, My Book for Mac, My Book Duo ve My Book Pro), WD Red, WD Red Pro ve WD Purple sabit sürücülerinin tümü yeni yüksek kapasite konfigürasyonuna göre tasarlanıp, 2016 yılının ilk yarısı boyunca tanıtılacak.

Her bir depolama çözümü, belli bir amaca yönelik mühendislik çalışması ve HelioSeal helyum teknolojisi sunarak, yeni 8TB sürücülerle kendi modeline özgü uygulamalarda yüksek ve etkin performans gösterecek. 8TB veya 16TB kapasite artırımı uygulanan WD ürünleri şunlar:

Harici Sabit Sürücüler

  • My Book / My Book for Mac – USB bağlantısı ile total bir yedekleme ve depolama sağlayan harici sabit sürücü çözümü.
  • My Book Duo / My Book Pro – RAID-0’da ultra hızlı depolama, USB ve/veya Thunderbolt bağlantısı ile total bir yedekleme ve depolama sağlayan, çift sürücülü, 16TB’a kadar harici sabit sürücü çözümleri.

My Cloud / My Cloud Mirror – Kullanıcıların kendilerine ait bulutlarını oluşturması için tasarlanmış evdeki router’a bağlanan kişisel depolama cihazı.

  • My Cloud EX2 Ultra – My Cloud yaratıcı profesyoneller serisinin bir parçası olarak, My Cloud EX2 Ultra yüksek performanslı, çift yuvalı ağa bağlı depolama sağlar.
  • WD Purple – 7/24 devamlı çalışan, yüksek çözünürlüklü video güvenlik sistemleri için üretilmiştir. Sekiz sabit sürücü ve 32 kameraya kadar kullanım sağlar.
  • WD Red – Kişisel kullanım, ev ve küçük işletmelerde NAS (ağa bağlı depolama) sistemler için üretilmiştir.
  • WD Red Pro – Küçük işletmelerin kurumsal sınıf NAS sistemlerinde, yüksek performans ve güvenilirlik için optimize edilmiştir.

Yüksek kapasiteli dahili WD sabit sürücü performans örnekleri WD internet sayfasında bulunabilir.

Bulunabilirlik ve Fiyatlandırma

My Book ve My Book for Mac 8TB, hali hazırda Türkiye’deki teknoloji mağazaları, online mağazalar ve distribütörler gibi WD anlaşmalı noktalarda ve yetkili satış noktalarında bulunabilir. My Book 8TB (model #: WDBFJK0080HBK) ve My Book for Mac (model #: WDBYCC0080HBK) için üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatı 299.99 USD’dir.

My Cloud, My Book Duo, My Book Pro, WD Red ve WD Purple 8TB konfigürasyonları, 2016 yılının ilk yarısında mevcut olacaktır.