21 Mart’taki etkinlikle sahneye çıkarılması beklenen Apple iPhone 5SE’nin yeni konsept görüntüleri paylaşıldı.
Uzun bir süredir Apple’ın nispeten ekonomik fiyatlı yeni akıllı telefonu iPhone 5SE modelini duyurması bekleniyor. Şirketin 15 Mart’ta düzenleyeceği bir etkinlikle diğer iPhone’lara göre nispeten daha ucuz bir model tanıtacağı ihtimali gündeme gelmişti. Ancak, bu etkinliğin 21 Mart tarihine ertelendiği ortaya çıktı.
iPhone 5SE’nin A9 işlemci ve 12 MP arka kamerayla geleceği iddia ediliyor. Depolama tarafında da 16 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı seçeneğe yer verileceği belirtiliyor. iPhone 6 serisine benzer bir tasarımla geleceği tahmin edilen yeni ekonomik iPhone’un konsept görselleri, telefonun bazı ayrıntılarını ortaya çıkarıyor.
iPhone 5SE modelinde de, iPhone 6 ve iPhone 6s serilerinde olduğu gibi, kamera gövdeden biraz taşıyor. iPhone 7 ile bu kamera tasarımının değişeceği ve sensörün doğrudan gövdeye dahil edileceği söylentilerini de hatırlatalım.
iPhone 5SE’de gümüş ve uzay grisi seçeneklerine ek olarak iki farklı altın rengine yer verileceği de belirtiliyor. Yeni nesil ekonomik fiyatlı iPhone’un, 400 dolar ila 500 dolar arasında fiyatlandırmayla satışa çıkacağı da gelen bilgiler arasında.




iphone 5s öldüren bir ürün olcak
Çerçevelerin telefonu var.
Tezek deseni verseler moda olur,her türlü satar.
huawei ascend g7yi kopyalamışlar.
Bu arada çıkacak telefonun 5SE değil de sadece SE ismiyle duyurulacağı söyleniyor. Çünkü diğer bir yandan iP 7 geleceğinden, kullanıcıların model seçerken kafa karışıklığına neden olabilir diyorlar. Hem zaten Apple çıkardığı ürünlerin tarihine bakarsak, adamlar ilk Macintosh’un daha da geliştirilmiş versiyonunu ‘Macintosh SE’ adı altında satmışlar. Muhtemelen bu yeni iPhone, ‘iPhone SE’ adını alabilir. Oldukça mantıklı görünüyor.
Apple 32 gb ı yine es geçip ucuz satış taktiklerine devam ediyorlar bravo gerçekten bravo gözünüz doysun arkadaş!!!