Anasayfa Haber The Division DLC Listesi Açıklandı

The Division DLC Listesi Açıklandı

Ubisoft, yakında çıkacak olan The Division için 2016 boyunca çıkacak ek paketleri listeledi.

Ubisoft’un merakla beklenen yeni FPS oyunu Tom Clancy’s The Division, 8 Mart tarihinde piyasaya çıkacak. Bu arada şirket boş durmayarak 2016 yılında oyun için çıkacak güncellemeler ve ek görev paketleri hakkında detaylı bir yol haritası yayınladı.

Bu tür multiplayer tarafı ağır basan oyunların canlı kalabilmesi için devamlı yeni içerik girilmesi gerektiğinin farkında olan Ubisoft yönetimi, 2016 boyunca ikisi ücretsiz ve üçü ücretli olmak üzere toplam beş adet büyük güncelleme yayınlamayı planlıyor.

Incursions adlı ilk güncelleme Nisan ayında çıkacak, Mayıs ayında ise Conflict gelecek. Her iki güncelleme de ücretsiz olacak ve yeni oyun modları getirecek. Ücretli paketler ise Haziran ayında gelecek olan Underground ile başlayacak. Yaz bitmeden ikinci ücretli paket olan Survival yayınlanacak. Kış aylarına doğru ise son büyük ücretli paket olan Last Stand çıkarılacak.

Bu beş büyük güncelleme haricinde, hemen her hafta yeni görevler oyuna eklenecek. Ayrıca belirli aralıklarla Dark Zone etkinlikleri de düzenlenecek. Ubisoft tüm içeriği eksiksiz takip etmek isteyenlere Season Pass ya da Gold Edition/Collector’s Edition seçeneklerini tercih etmelerini öneriyor.