Anasayfa LG G5 LG Electronics Türkiye Ufuk Gürsoy Röportajı – MWC 2016

LG Electronics Türkiye Ufuk Gürsoy Röportajı – MWC 2016

LG Electronics Türkiye Mobil Satış Direktörü Ufuk Gürsoy ile birlikte 2016 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan yeni LG ürünlerini değerlendirdik.

G2 ile fiyat performans konusunda efsanevi bir cihaz ortaya koyan, G3 ile bu başarısını sürdüren ve G4 ile de kamera konusunda çığır açan LG, yeni akıllı telefonu G5’i Barselona’da düzenlenen 2016 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. MWC’de sadece G5 değil, aynı zamanda G5’in “Arkadaşları”nı da görme şansımız oldu. Firma bu bağlamda kullanıcılara sadece bir akıllı telefon değil, farklı deneyimler sunan bir ekosistem sunmuş oldu.

Fuarda LG Electronics Türkiye Mobil Satış Direktörü Ufuk Gürsoy ile firmanın bu yeni ürünlerini de değerlendirme fırsatı bulduk. Öncelikli konumuz tabii ki G5 idi. G5’in sunduğu modüler tasarım bizim beğenimizi fazlası ile kazaknmıştı. Ufuk Bey’in de bu bağlamda ürünle ilgili görüşlerini aldık. Yine LG’nin Friends olarak adlandırdığı cihaza eşlik eden “arkadaşları” üzerine de konuştuk. LG 360 Cam bu ürünler en çok dikkatimizi çeken olmuştu. Röportajda firmanın bu ürününü de değerlendirdik.

Sanal Gerçeklik de LG’nin üstünde durduğu bir başka nokta idi. Üstelik firma burada rakiplerinden farklı olarak çok daha hafif bir VR gözlüğü geliştirmiş durumda. Ufuk Bey ile firmanın yeni VR gözlüğünü de konuştuk tabii ki. Yine G5’in ses konusunda Bang&Olufsen ile yaptığı işbirliği ve bunun da telefona getirdiği ses kalitesi de konularımız arasında idi.