Anasayfa Haber Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic Google Play Destekli Olacak

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic Google Play Destekli Olacak

Galaxy Watch 6 Renkleri

Samsung bu ayın sonunda Güney Kore’nin Seul kentinde Unpacked etkinliğine ev sahipliği yapacak ve bu etkinlikte iki yeni katlanabilir telefon, birkaç tablet, Watch 6 ve Watch 6 Classic giyilebilir cihazlarını göreceğiz.

Akıllı saatler daha önce birçok kez sızdırılmıştı ve bugün bir yeni bir bilgi sızıntısı daha ortaya çıktı. Kod adları ve model numaraları Google Play Destekli Cihazlar listesinde gözüktü.

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic Google Play Destekli Olacak
Samsung Galaxy Watch 6 Varyantlarının Kod Adları ve Model Numaraları Kaynak: Pricebaba

fresh6bs kod adlı ve SM-R930 model numaralı Samsung Galaxy Watch 6 akıllı saatin 40 mm’lik varyant olması beklenirken, fresh6bl kod adlı ve SM-R940 model numaralı muhtemelen 44 mm’lik varyant olacak. Galaxy Watch 6 Classic ise wise6bs kod adı ve SM-R950 model numarasıyla biliniyorken 43 mm’lik bir varyant olacak, 47 mm’lik varyant ise wise6bl ve SM-R960 olarak adlandırılacak.

Daha önceki sızıntılara göre, bu dört model aslında sekiz adet olarak piyasaya sürülecek çünkü her biri LTE destekli ve desteksiz modellerle çıkış yapacak. Avrupa’daki fiyatları 319 €’dan başlayıp 499 €’ya kadar çıkacak, ancak tüm modellerin bütün Samsung pazarlarına ulaşacağını düşünmüyoruz. Temmuz ayı sonunda gerçekleşecek olan lansmanda nihai kararlarını göreceğiz.