Anasayfa Haber HTC 10’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

HTC 10’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

HTC’nin 12 Nisan’da düzenleyeceği online etkinlikte tanıtılacak olan akıllı telefonunun yeni görüntüleri ortaya çıktı.

HTC, ay başında kendi YouTube kanalından yayınladığı videoyla yeni amiral gemisi akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını bildirmişti. Bu aşamadan sonra netleşen HTC 10, birçok farklı söylentiyi de beraberinde getirdi. Tayvanlı şirketin şimdilik en üst modeli One A9, ancak HTC 10’un duyurulmasıyla bu durum değişecek.

Yansımaları önleyen, daha parlak ve keskin görüntüler oluşturulmasını sağlayan Super LCD 5 ekranın kullanılması beklenen HTC 10’da yeni nesil USB Type-C portunun bulunacağı tahmin ediliyor. Bu sayede hem şarj, hem de veri aktarımının hızlanması bekleniyor. HTC geçen hafta yeni telefonun 12 Nisan’da yalnızca internet üzerinden tanıtılacağını bildirmişti.

HTC 10’un bazı tasarım ayrıntılarını açığa çıkaran yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Yeni telefonun köşe hatları, HTC One A9’dan çok farklı. 5.1 inç Quad HD AMOLED ekranın kullanılacağı telefonda, işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 820 seçilmiş. Ayrıca 4 GB RAM, 12 MP UltraPixel kamera, parmak izi okuyucu ve 3000 mAh batarya da beklenen teknik detaylar arasında.

Güncelleme: HTC 10 görüntüleri büyük oranda doğru çıktı. HTC 10 İnceleme videomuzda görebilirsiniz…