Anasayfa Haber ABBY FineReader 12 ve PDF Transformer+ Kazanma Şansı

ABBY FineReader 12 ve PDF Transformer+ Kazanma Şansı

Technopat ve ABBY işbirliği ile 10 takipçimize FineReader 12 veya PDF Transformer+ kazanma şansı!

Söz konusu OCR olduğunda ABBY’nin FineReader yazılımı kullanıcılar tarafından özellikle beğenilen bir ürün. Firmanın PDF Transformer+ yazılımı da yine dökümanları PDF’e dönüştürmek için biçilmiş kaftan. Bu bağlamda Technopat olarak ABBY ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde dört şanslı takipçimiz FineReader 12, altı şanslı takipçimiz ise PDF Transformer+ lisansı kazanma şansı elde edecek.

Katılım: Kazanma şansı elde etmek için FineReader 12 veya PDF Transformer+’a neden ihtiyacınız olduğunu, hangi işlemde kullanacağınızı belirten bir yorumu Technopat Sosyal’de yazmanız yeterli.

Etkinlik 6 Nisan 2016, saat 24:00’da sona erecektir. Kazanan kullanıcılarımıza Technopat Sosyal’e kaydeolurken kullandıkları e-posta adresi üzerinden ulaşılarak ürün anahtarları teslim edilecektir.

Sonuçlar: Etkinliğimiz sona ermiştir. Katılan bütün okurlarımıza teşekkür ederiz. 4 kişi ABBY Fine Reader, 6 kişi de PDF Transformer+ kazanmıştır.

  • Finereader kazanan okurlarımız: biorap, tatarduman, Dugty, SuiCast
  • PDF Transformer+ kazanan okurlarımız: ozgiray, adnanc, muscel85, SypeR, Erkan Çevik, PandoraKhan

Kazanan kullanıcılarımız ile e-posta üzerinden iletişime geçilmiş ve lisansları gönderilmiştir. Katıldığınız için teşekkürler. Lisanslar ABBY ve ABBY Türkiye resmi distribütörü ETİ Bilgisayar tarafından sağlanmıştır.

Bu esnada ABBY’nin yeni ücretsiz online PDF dönüştürme servisinin de hizmete açıldığını belirtelim. PDFconverter.abbyy.com.tr adresinde hizmet veren servis sayesinde birçok dosyayı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz.

ABBYY FineReader 12 Professional

ABBYY FineReader® 12 Professional, salt resim biçimindeki belgelerde yer alan metinleri, Microsoft Office ve içinde arama yapılabilen PDF gibi formatlara doğru bir şekilde dönüştürür; böylece bu belgelerin içeriklerini tekrar kullanabilir, daha verimli arşivleme yapabilir ve aradığınız bilgilere daha çabuk erişebilirsiniz. FineReader belgelerin yeniden yazılması ihtiyacını ortadan kaldırır ve önemli bilgileri anında kullanmanıza olanak tanır. Her türlü dil kombinasyonu dahil, 190 dilde salt resim şeklindeki belgelere anında erişim sağlar.

ABBYY PDF Transformer+

PDF dosyalarıyla günlük çalışmalarınızda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi size sunan vazgeçilmez PDF yazılımınızla, bir PDF belgesini düzenleyip üzerine yorum ekleyebilir, imzalayıp koruyabilir, belge hakkında iş arkadaşlarınızla tartışabilir ve rahat bir ortamda PDF oluşturabilir, dönüştürebilir veya okumayabilirsiniz.

ABBYY’nin Optik Karakter Tanıma Teknolojisi (OCR) ve Adobe® PDF Library teknolojisi, her türlü PDF belgesiyle kolayca çalışmanızı sağlar ve günlük çalışma veriminizi artırmanıza yardımcı olur.