Anasayfa Haber Apple, iPhone 7 Konusunda Çok İddialı!

Apple, iPhone 7 Konusunda Çok İddialı!

Tim Cook, katıldığı bir TV programında yeni iPhone 7’nin devrimsel özelliklerle geleceğini söyleyerek beklentileri yükseltti.

Apple’ın bu Eylül’de tanıtacağı iPhone 7’ye dair yeni söylentiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iPhone 7’ye ek olarak iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro modellerinin de duyurulabileceği söylentisi ortaya çıkmıştı. iPhone 6s’e oranla daha güçlü bir işlemci, bir ihtimal çift arka kamera ve daha yüksek batarya kapasitesi, iPhone 7’de olması beklenenlerin başında geliyor.

Şirketin CEO’su Tim Cook, yaptığı açıklamalarla beklentilerin daha da yükselmesini sağladı. CNBC’ye bir röportaj veren Tim Cook, yeni iPhone 7 ile devrimsel yeniliklerin geleceğini söyledi. iPhone7’ye piyasaya yön verecek özelliklerin ekleneceğini ifade eden Cook, eski iPhone kullananların mutlaka en yeni versiyonu satın almak isteyeceklerini de iddia etti!

Tim Cook’un röportaj sırasındaki en can alıcı cümlesi ise şu: “Önceki iPhone’lara baktığınızda bu özellikler olmadan nasıl yaşadığınızı merak edeceksiniz!” Bu cümle, Apple’ın yeni iPhone 7 konusunda çok iddialı olduğunu gösteriyor. Ancak Apple beklentileri karşılayacak mı, orasını zaman gösterecek.

Meraklılar İçin: