Anasayfa Haber Bülten LG, Dünya Çevre Günü’ne Özel, 360 Derece Video Yayınladı

LG, Dünya Çevre Günü’ne Özel, 360 Derece Video Yayınladı

LG G5’in oyun arkadaşlarından 360 Cam ile çekilen iki dakikalık video, UNESCO’nun dünya mirası listesinde bulunan ve simge haline gelmiş yerleri yeni bir bakış açısı ile sunarak, izleyenleri bu dünya mirası yerleri korumak için harekete geçmeye çağırıyor.

LG çalışanlarının 360 CAM ile Özgürlük Heykeli, Eyfel Kulesi, Kızıl Meydan, Çin Seddi, Sidney Opera Binası ve Seul Changdeok Sarayı gibi dünya mirasının önemli simgelerini her açıdan çekmesi ile oluşan VR video içeriği sosyal medyada büyük ilgi ile karşılandı. LG’nin 360 derece videosu, izleyenleri geleceğin heyecan verici interaktif içeriğine göz atmalarını sağlıyor.

Dünyanın her yerinde LG çalışanları gönüllü çalıştı

Birleşmiş Milletler’in çevreyi korumak için çok önemsediği 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde dünyanın farklı noktalarında bulunan LG çalışanları, 2010 yılından bu yana olduğu gibi bu yıl da bu önemli güne verdikleri desteği göstermek adına birçok farklı gönüllü çalışma gerçekleştirdi.

Türkiye’de ise tüm LG Electronics çalışanları Dünya Çevre Günü kapsamında gerçekleştirdikleri aktivitelerin yanı sıra Şile Yeşil Vadi Bölgesi’ne 20’şer kişilik 6 grupla toplam 50 adet çeşitli ağaç fidanları ekti.

https://www.youtube.com/watch?v=ZopMR5KEO00