Anasayfa Haber Call of Duty: Infinite Warfare Videosu Yayınlandı

Call of Duty: Infinite Warfare Videosu Yayınlandı

E3 2016’daki konferansta Call of Duty: Infinite Warfare’in yeni videosu yayınlandı.

Birkaç ay önce, yeni Call of Duty oyununun çoğunlukla uzayda geçeceği netleşmiş ve ilk kapsamlı tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Ghosts serisini tamamen geride bırakan ve yeni bir sayfa açan Call of Duty: Infinite Warfare’in, oyunculardan aldığı tepki çok iç açıcı olmamıştı. Bunun satışlara nasıl yansıyacağı merak ediliyor.

Yeni oyun için E3 2016’da yeni bir fragman da yayınlandı. 4 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan Infinite Warfare’in, oyun içi görüntülerden oluşan yaklaşık 8 dakikalık videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

7 Yorumlar

  1. Neden bilmiyorum ama insanlar COD serisinin hep aynı (sürekli kendini tekrar eden) oyunlardan oluştuğunu söylüyorlardı. IW’nin bu “tekrar eden” çizgiden çıkmasını istediler. Geliştiriciler de farklı bir oyun yapıp geleceğe gittiler, serinin genel formatını bir nebze olsun değiştirmeye çalıştılar. Ama fanlar öfkelendi ve “sürü psikolojisi” mantığıyla trailer’i dislike ettiler. “Oyuncular” ın bu nankörlüğü bazen sinir bozucu olabiliyor. (Bu yorum, COD serisini sevdiğim anlamına gelmiyor.)

  2. İlk COD oyunum, COD 2’nin Playstation 2 için çıkan oyunuydu. Oyunu çok sevmiştim hiç ara vermeden sadece bir günde bitirdim. Sonraları COD 3’ü oynadım 2’nin tadını vermese de yine de güzeldi. Sonraları ise COD 4’Ü buldum bilgisayarıma yükledim ama sistemim düşük olduğu için oynayamadım. Aradan birkaç yıl geçti ve yeni bilgisayar alındı COD 4, 5, 6 Derken serinin tüm oyunlarını bir şekil de oynadım. Maalesef bu oyun Advanced Warfare’nin uzay da geçen versiyonu gibi geldi bana ama yinede daha elimize alıp oynamadık bekliyoruz.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version