Anasayfa Makale BKM Express Nedir? Nasıl Üye Olunur?

BKM Express Nedir? Nasıl Üye Olunur?

BKM Express Nedir?
BKM Express Nedir?

BKM Express videomuzda kredi kartı bilgilerini paylaşmadan alışveriş yapmaya yarayan ödeme hizmetiyle ilgili sık sorulan soruları yanıtlıyor ve nasıl hesap açıldığına uygulamalı olarak bakıyoruz…

BKM kısaltmasının açılımı Bankalar Arası Kart Merkezi, BKM Express ise BKM tarafından sunulan ödeme yöntemi. Pek çok farklı banka birleşerek standartları ve en iyi uygulamaları belirlemek üzere BKM’yi oluşturuyor. BKM Express’in amacı ise komisyon ya da kar amacı gütmeden güvenli bir ödeme alternatifi sunmak.

Peki BKM Express nasıl kullanılıyor? Kredi kartı bilgilerinin tamamını girmeden çalışıyor mu? Videomuzda hem sık sorulan soruları yanıtlıyoruz, hem de hesap açıp işlem yapıyoruz.

00:10 – İnternet üzerinde alışveriş her gün yaygınlaşıyor.
00:40 – BKM Express kullanımında herhangi bir komisyon yok.
01:10 – Kar amacı gütmeyen bir kuruluş.
01:50 – BKM Express sitesine https://bkmexpress.com.tr adresinden erişebilirsiniz.
02:15 – Üyelik işlemleri.
Satıcıya kredi kartı bilgilerimiz verilmiyor.
03:45 – Doğrulama kodu.
04:02 – iOS ve Android üzerinde de BKM Express uygulamaları mevcut.
04:33 – Farklı kampanyalar ve indirimler.
05:10 – Neden komisyon almıyorlar, kimler destekliyor?
05:45 – QR Code ve para transferi seçenekleri de mevcut.
06:20 – Ek videolarımızda farklı detayları bulabileceksiniz.

Özetle BKM güvenilir bir kuruluş ve BKM Express de kampanya açısından zengin, kredi kartlarının kendi kampanyaları ile BKM Express kampanyalarını birlikte kullanabildiğiniz bir ödeme yöntemi.

Esas avantajı kredi kartı bilgilerini farklı satıcılar ile paylaşmadan güvenli alışveriş yapabilmek. E-posta adresimize posta gönderme sıklıkları oldukça düşük, bu açıdan da kullanıcıyı sıkmayan, yerinde bir bilgilendirme politikaları var.

Peki kullanmalı mı? Evet zira ne aidat, ne komisyon ne de başka bir masraf yok. Bankalar ile bağlantılı olduğu için bankanız kadar güvenilir bir sistem ve Türkiye’de uzun vadede yaygınlaşarak standart haline gelecek.