Anasayfa Haber Bülten MSI, GeForce GTX 10 Donanımlı Dizüstüleri Tanıttı

MSI, GeForce GTX 10 Donanımlı Dizüstüleri Tanıttı

MSI, gaming notebook ürün gamına şu ana kadarki en kapsamlı güncellemeyi yaparak GT, GS, GE, hatta GP serisinden 11 notebook modelinde, yeni NVIDIA GeForce GTX ekran kartlarını kullandığını duyurdu.

Yeni MSI oyun dizüstüleri, yeni NVIDIA GTX ekran kartları ile güçlendirilen VR Ready teknolojisi ile geliyor. GT83VR Titan SLI modeli GeForce GTX 1080 SLI ve GeForce GTX 1070 SLI ekran kartı ile, GT73VR Titan modeliGeForce GTX 1070 SLI, GTX 1080 ve GTX 1070 ekran kartı ile, GT72VR ve GT62VR Dominator modelleri ise GeForce GTX1070 ekran kartları ile geliyor.

Aynı zamanda GT72VR ve GT62VR Dominator, GS73VR ve GS63VR Stealth, GE72VR, ve GE62VR Apache modelleri de GeForce GTX 1060 ekran kartı ile pazara sunuluyor.

MSI, her yıl en yeni GeForce GTX mobil grafikleri ilk sunan firma oldu. Ancak bu yıl bir farklılık yaşanıyor çünkü NVIDIA, yeni GeForce GTX 1080, GTX 1070 ve GTX 1060 modellerinde aynı mimariyi ve aynı sayıda CUDA çekirdeğini kullanarak masaüstü türevleri ile aynı seviyede bir performans sunuyor.

Bu yüzden mobil platform GPU’larının model isimlerinde “M” harfi görülmüyor. Oyuncular ve profesyonel kullanıcılar artık en yeni oyun dizüstülerinde NVIDIA sayesinde çok daha iyi bir grafik performansı alabilecekler. Bu yeni oyun dizüstüleri daha iyi bir soğutma tasarımı, %100 RGB renk gamı ve üstün bir ses deneyimi ile geliyor.

msi titan sli

MSI GT73VR Titan SLI

En yeni 17.3” mobil SLI güç istasyonu MSI GT73VR Titan SLI, çift GeForce GTX 1070 SLI grafikleri destekliyor. Ayrıca uç noktada oyun için tek GeForce GTX 1080 ekran kartlı modeli de mevcut. Dikkat çekici grafik gücü GT73VR Titan SLI modelini güçlü bir VR oyun laptopu yaparken aynı zamanda oyunları 3 monitörlü surround view modunda 4K ayarları ile oynayabiliyor.

Bunlara ek olarak GT73VR Titan serisi dünyada 120Hz/5ms ekran ve Full HD çözünürlükle gelen ilk VR Ready notebook paneline sahip. Bu panel ayrıca %94 NTSC ve %100 sRGB renk kalibrasyonu ile oyuncu için çok daha canlı bir deneyim kazandırıyor.

MSI GT83VR Titan SLI

MSI GT83VR Titan SLI, en yüksek 4K oyun gereksinimlerini VR Ready özelliği ile rahatlıkla karşılıyor. GT83VR Titan SLI gelişmiş bir Cherry MX mekanik klavyeye sahip. Kırmızı geriden aydınlatma yönetimi ve makro oluşturmak için SteelSeries Engine 3 kullanıyor.

GeForce GTX 1080 ve 1070 SLI çift GPU desteği ile piyasadaki tüm VR cihazlar için hazır. MSI Matrix Display teknolojisi sayesinde Surround View modu ile 3 adet 4K@60Hz çıkışa izin veriyor.

MSI GT72VR Dominator ve GT62VR Dominator

Yeni MSI GT72VR Dominator ve GT62VR Dominator serisinde bulunan “Cooler Boost 4”, HTC VIVE için optimize edilmiş bir performansla en son GeForce GTX 1070 grafikleri ve GeForce GTX 1060 destekliyor ve akıcı bir VR deneyimi sunuyor.

MSI GS63VR Stealth Pro

Sadece 1.9 kg. ağırlığındaki MSI GS63VR Stealth, dünyanın en ince 15 inç oyuncu dizüstü olmasına rağmen, üzerindeki GeForce GTX 1060 GPU için güçlü bir soğutma sistemine sahip. 17.7mm ultra ince kasası ile bazı ultrabook ürünlerinden bile daha ince olmasına rağmen, birçok yüksek performanslı dizüstü bilgisayardan daha güçlü.

msi stealth pro

MSI GS73VR Stealth

MSI GS73VR Stealth, yüksek yoğunluklu aluminyum alaşıma sahip kasası, fırçalı metal yüzeyi ile bütünleşen kavisli yapısı ile dikkat çekiyor. Mobil GeForce GTX 1060 grafikler ve Cooler Boost Trinity soğutma çözümü ile GS73VR Stealth güçlü bir performans gösteriyor. Ayrıca SteelSeries oyun klavyesi, SteelSeries Engine 3 yazılımı, True Color teknolojisi, ESS SABRE HiFi ses, Nahimic 2 Audio Enhancer ve daha birçok güçlü oyun özellikleri de mevcut.

GE72VR ve GE62VR serileri de VR için hazır!

Yüksek performanslı oyun deneyimi her zaman yüksek bir fiyat etiketi ile gelmek zorunda değil. Bu yıl MSI GE72VR ve GE62VR Apache modellerini yüksek performanslı eğlence platformu için hazırladı. GeForce GTX 1060 grafikleri ile güçlendirilen bütçe dostu oyun notebookları GE72VR ve GE62VR Apache, en yeni Cooler Boost 4 teknolojisi sayesinde güçlü bir soğutma tasarımı sunuyor.

Çift fan ve 6 soğutma borusu ile tüm sisteminiz oyun sırasında sessiz ve soğuk çalışıyor. Dragon Center kontrol panelinde bulunan SHIFT işlevi sayesinde yüksek performanslı Core i7 CPU ve GeForce GTX 1060 oyunlarınızı yüksek performans seviyesinde çalıştırabilirsiniz.

msi dragon center

Dragon Center ile Tek tuşla VR

Tüm yeni MSI Gaming notebooklarda MSI’ın özel yazılımı Dragon Center‘ın son sürümü bulunuyor. Donanımınızı detaylı olarak takip etme yeteneğinin yanında MSI laptopların diğer özelliklerini yönetme imkanı da sunuyor. Örneğin SHIFT özelliği şimdi, model ve konfigürasyonunuza bağlı olarak 4 veya 5 mod ile geliyor.

Fan Speed sayesinde sisteminizdeki fanların hızını ayrı ayrı kontrol edebilir, X-Boost ile SSD diskinize daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz. True Color profiliniz de bu yazılım üzerinden düzenleniyor. Son olarak Dragon Center, dizüstü bilgisayarınızın durumunu mobil telefon üzerinden gerçek zamanlı denetlemenize de olanak tanıyor.