Anasayfa Haber Bülten Acer TravelMate P4 14, Performans ve Güvenlik Özelliklerini Bir Araya Getiriyor

Acer TravelMate P4 14, Performans ve Güvenlik Özelliklerini Bir Araya Getiriyor

Acer TravelMate P4 14

KOBİ veya kurumsal şirketlerdeki hibrit çalışanlar ve çalışırken hareket halinde olan kullanıcılar için tasarlanan TravelMate P4 14 dizüstü iş bilgisayarı, konforlu ve sorunsuz bir hibrit çalışma deneyimi için hızlı performans ve kullanıcıların ihtiyaç duyduğu güçlü güvenlik özelliklerini tek kasada buluşturuyor. TravelMate P4 14’ün hızlı şarj olan pili sayesinde mobil halde çalışmak ve dizüstü bilgisayarı beraberinde taşımak hiçbir zaman bir problem olmuyor.

Daha fazla dikey alan sunan ekran ve premium tasarım

Magnezyum alaşımlı şık kasası ile göz dolduran, ince çerçeveli ve yüzde 100 sRGB ekranıyla 1920×1200 piksele kadar çözünürlük sunan TravelMate P4 14, 16:10 ekran oranıyla kullanıcılara yüzde 10 daha fazla dikey alan sunarken, kristal netliğinde görüntüler vadediyor. Son derece ince ve hafif kasasıyla TravelMate P4 14, Intel vPro platformu üzerine inşa edilmiş 13’üncü nesil Intel Core i7’ye kadar işlemci ve 16 GB DDR4 SDRAM bellek ile profesyonel kullanıcıların iş hayatında sıklıkla kullandığı uygulamaların altından rahatlıkla kalkabilecek seviyede yüksek performansı mümkün kılıyor. Hareket halindeyken çalışma süresini dert etmek istemeyen kullanıcıları da düşünen Acer, TravelMate P4 14 ile 65 W değerinde uzun ömürlü, hızlı şarj edilebilir bir pil de sunuyor.

Her zaman en yüksek seviye güvenlik

Hızlı işlem kapasitesi ve göz alıcı performansının yanı sıra sahada veya uzaktan çalışan kullanıcılar için TravelMate P4 14, bu güçlü performansı stabil tutabilmek için ekstra güvenlik özelliklerine de sahip. Dust Defender teknolojisi sayesinde zorlu koşullarda dahi kullanıcıları destekleyerek, fanın tozu dışarı üflemesini ve toz birikimini en aza indirerek performansın yüksek seviyede kalmasını garanti ediyor. Otomatik temizleme işlemini her 6 saatte bir gerçekleştiren Dust Defender teknolojisi, toz gibi belli başlı dış etkenlerden bilgisayarın zarar görmesini engelliyor.

Acer TravelMate P4 14

Çalışma koşulları ne olursa olsun profesyonellerin iş hayatında ihtiyaç duyacağı fonksiyonel özelliklerle donatılmış olan Acer TravelMate P4 14, görüntülü görüşmeler için gizlilik kapağına sahip HD görüntü kalitesinde bir webcam’le birlikte geliyor. Acer’ın yapay zeka destekli gürültü azaltma özelliği Purified Voice’u da destekleyen TravelMate P4 14, DTS Audio destekli yukarı bakan hoparlörleri ile her türlü görüntülü aramada yüksek seviyede konfor sunuyor.

Güvenlik ve gizlilik konusunda kullanıcıları rakiplerinin ötesinde donanım seçenekleriyle destekleyen TravelMate P4 14, Acer’ın User Sensing teknolojisi, kullanıcı bilgisayar başından kalktığında bunu algılayarak ekranı kilitliyor; geri döndüğünde ise otomatik olarak açılıyor. Gizlilik paneli ise 90 derecenin üzerindeki görüş açılarını engelleyerek ekranın yabancı gözlerden korunmasına yardımcı oluyor.

Uzun ömürlü kullanım için güçlendirilmiş tasarım

Çetin şartlarda dizüstü bilgisayarın zarar görmemesi, aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklılığını koruyabilmesi için askeri standartlarda test edilmiş olan TravelMate P4 14, Corning Gorilla Glass dokunmatik yüzeye ek olarak güçlendirilmiş G/Ç bağlantı noktalarına da sahip. Dizüstü bilgisayar bu sayede, özellikle hibrit ve hareket halinde çalışan profesyonel kullanıcılar için uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Güçlendirilmiş geniş dokunmatik yüzey, ayrıca, daha sessiz tıklamalar ve 1,55 mm tuş hareket mesafesi ile kullanıcıların gelişmiş bir kullanıcı deneyiminin de keyfini çıkarmasına imkan tanıyor. Ortamdaki ışık seviyesi ve renk sıcaklığına göre adapte olabilen Acer Light Sensing teknolojisi de dizüstü bilgisayarın ekranının parlaklığı ve rengi ayarlayabilmesini sağlayarak görüntünün doğal renklerini korumasını mümkün kılıyor ve kullanıcı deneyimini maksimuma çıkarıyor.

Acer TravelMate P4 14

Kullanıcıların hızını katlayan bağlantı seçenekleri

Acer TravelMate P4 14’ün 2×2 Wi-Fi 6 ve Thunderbolt 4 özellikli iki adet tam işlevli USB4 Type-C bağlantı noktası, kullanıcıların hareket halinde kalmasını sağlarken aynı zamanda birden fazla 4K ekran ve dosya aktarımı gibi fonksiyonları mümkün kılıyor. Thunderbolt 4 özellikli bağlantı noktaları, video ve tüm büyük veri transferleri için 40Gbps bant genişliği sunuyor. Bu, 5 GB’lık bir dosyanın kablolu bağlantı ile 1 saniyeden daha kısa bir sürede transfer edilebilmesi demek. Kullanıcıların hızlı şarj özelliğinden de yararlanmasını sağlayan Thunderbolt 4 bağlantı noktası ile akıllı telefonlar gibi cihazları için de 15 W’lık güç sağlayabiliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer TravelMate P4 14 TMP414-53 dizüstü bilgisayarlar, halihazırda Amazon üzerinde 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.